Omdömen

2.8
Baserat på 33 omdömen och 293 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Föredetta elev
6 apr 2024

Inget bra skol alternativ för unga

Har aldrig haft ett dåliga skolgång i mitt liv. Läraren är otrevliga och visar sitt hat mot eleverna dem inte gillar. Lektionerna är kast, otydliga beskrivningar på uppgifter, dåliga genomgångar och rasistiska lärare. Man blir mycket utsätt för mobbning och inget hjälp får man av läraren eller personalen. Sänker betyg otroligt mycket, jag gick ut från skolan med 0/0 kunskap om alla ämnen. Min feedback till denna skolan är att alla läraren borde skaffa sig ett bättre attityd och inte sänka sina elever framför andra människor som jag blev mycket utsatt för. Men mycket bra lektions tid för att kunna orka men korta inlämnings tid för uppgifter.
Personal
14 mar 2024

skit skola

Tidigare lärare.

Det här är en riktigt dålig skolan eleverna är våldsamma och högljudda. Man kan inte utföra sitt arbete utan att bli störd av en dryg elev. Vart man än går får man agera som polis. Tex för att stoppa bråk, dåligt snack eller stöld. Det här är den värsta skolan jag har jobbat på. Jag kommer nog att gå tillbaks till mitt gamla jobb på coop. Där hade man bättre förutsättningar och bättre kollegor. Kollegorna är själviska och kan inte hjälpa en med något.
Elev
14 mar 2024

Uselt.

Tidigare lärare här.

Riktigt dålig skola. Taskiga elever och saker som händer hela tiden. Rekomenderar absolut inte
Elev
26 jan 2024

kunskapsskolan

det är en väldigt bra skola som lär dig att ta ansvar över ditt arbete.
Förälder / Vårdnadshavare
26 jan 2024

bästa skolan i hela universum

Det finns en fantastisk skola som strålar som fem stjärnor på himlen. Den är belägen mitt i hjärtat av en grönskande skog och omgiven av en lugnande flod. Skolan är känd för sin exceptionella utbildning och kreativa läroplan som ger eleverna en upplevelse utöver det vanliga.

När man kliver in genom skolans dörrar möts man av en varm och välkomnande atmosfär. Väggarna är fyllda med färgglada konstverk och elevernas egna arbeten som visar deras kreativitet och talang. En känsla av inspiration och glädje sprider sig i luften.

Lärarna på skolan är inte bara kunskapsrika, utan också passionerade, engagerade och dedikerade till elevernas framgång. De strävar efter att skapa en positiv inlärningsmiljö där varje elev känner sig sedd och hörd. Lektionerna är inte bara teoretiska utan interaktiva och praktiska. Eleverna får möjlighet att arbeta i grupp, lära sig genom experiment och utforska nya ämnen på ett spännande sätt.

Dessutom är skolan utrustad med top-of-the-line teknologi och moderna faciliteter. Varje klassrum är utrustat med interaktiva smartboards och datorer som gör inlärningen stimulerande och rolig. Skolbiblioteket är en oas av kunskap med ett brett utbud av böcker, tidningar och resurser för elevernas intellektuella tillväxt.

Men det som verkligen gör skolan femstjärnig är eleverna själva. De är nyfikna, motiverade och öppna för nya idéer. De är inte rädda för att utmana sig själva och växa som individer. De stöttar och hjälper varandra, vilket skapar en stark gemenskap och en känsla av samhörighet.

Förutom att erbjuda en enastående akademisk utbildning tror skolan också på att fostra elevernas karaktär och moral. Det finns ett starkt fokus på att främja ansvar, respekt och medkänsla bland eleverna. Genom olika volontärprojekt och samhällstjänst får eleverna möjlighet att öva på att vara goda medborgare och vara en positiv kraft i samhället.

På den fantastiska skolan finns det också ett brett utbud av extra aktiviteter och klubbar som eleverna kan delta i. Det kan vara allt från konst, musik, sport, debatt eller drama. Skolan tror på att elevernas passioner ska floras och erbjuder möjligheter för dem att utveckla sina talanger och intressen.

Allt som allt är den femstjärniga skolan en plats där eleverna växer och blomstrar. Det är en miljö som är fylld av positiv energi, kreativitet och glädje. På den här skolan är varje elev en stjärna som får stråla och nå sin fulla potential.
Den fantastiska skolan fortsätter att utmärka sig genom sitt stödjande och inkluderande elevråd. Här ges eleverna möjlighet att delta i beslut som påverkar skolans gemenskap och förbättrar deras erfarenhet. Genom att lyssna på och inkludera elevernas tankar och åsikter skapar skolan en känsla av ägarskap och ansvar för deras utbildning.

Skolan är också mycket medveten om vikten av att främja hälsa och välmående. Genom regelbundna hälso- och idrottsaktiviteter uppmuntrar skolan eleverna att vara fysiskt aktiva och ta hand om sig själva. Det finns också en omfattande stödstruktur för elevernas psykiska hälsa, med utbildade rådgivare och stödjande miljöer där eleverna kan prata om sina känslor och utmaningar.

Skolan har även ett starkt samarbete med föräldrarna och samhället. Det finns regelbunden kommunikation och samverkan för att säkerställa att eleverna får det stöd och engagemang de behöver för att lyckas. Genom föräldramöten, workshops och samhällsevent stärks banden mellan skolan och hemmet, vilket skapar en holistisk och sammanhängande utbildningsupplevelse för eleverna.

I slutändan är det den fantastiska skolans tydliga vision och dedikation till varje elevs välbefinnande och framgång som gör den till en strålande femstjärnig skola. Genom att erbjuda en upplyftande och berikande utbildning, en positiv och inkluderande miljö samt möjligheter för elevernas individuella tillväxt och passioner, får eleverna verktygen för att blomstra och bli den bästa versionen av sig själva. Den femstjärniga skolan är helt enkelt en plats där drömmar blir verklighet och elevernas potential blir till verklighet.
Elev
26 jan 2024

Bästa skolan I Blg

Bästa skolan i Borlänge! Arbetssättet är fantastiskt och jag bara rekommenderar för alla som vill ha en bra skola att gå i.
Elev
26 jan 2024

Bra skola

bra skola, bra aarbetsätt med mycket datorer vilket är bra
Elev
25 jan 2024

allmänt dålig skola

Många elever använder något sorts snus, vape eller cigarretter, poliser hela tiden runt om skolan, elever stryper varandra för att kunna på någon sorts effekt för att kunna känna sig höga, elever blir rånade och flera brukar snatta från ica maxi bredvid, öndödiga små lektioner som är 20 minuter knappt rast, flera elever står vid skåp och försöker låsa upp skåper som har kod lås,
Elev
25 jan 2024

BÄSTA SKOLAN I VIETNAM.

Jätte bra skola! skolan ligger i Vietnam. Fin utsikt på varje fönster så är det jungel där man kan se alla apor. Lärarna är jätte bra och det är jätte tryggt och sköna stolar. Finns inga mobbare och alla är inkluderade! Om jag kunde så skulle jag gå här för alltid. Fin skola med fina personal. Maten är som att man äter på en 5 stjärnig resturang. Språk utbudet är jätte bra finns mycket och välja på. Det finns spanska, ryska, polska, tyska, kinesiska och svenska. 10/10 skola skulle rekommendera till alla barn.
Elev
25 jan 2024

nice skola

best school in vietnam. bra mat och nice handledare. they appreciate min kunskap och the stolar in the sal 111 are 100% very bra. Lärare is bra and i get bra vibes när jag enter skolan. 100% rekommend to alla män och kvinnor.
Förälder / Vårdnadshavare
31 aug 2023

Skolmiljö

dålig organisation och okvalificerad personal. Mycket smutsig skolmiljö. för mycket lärarfrånvaro och många vikarier.
Förälder / Vårdnadshavare
25 jul 2023

privatskola

dålig skola av många anledningar. Studenter fria att komma och gå som de vill, mat av dålig kvalitet och dåligt kvalificerade lärare
Föredetta elev
24 jun 2023

Skulle inte rekommendera för någon

Gått här från 4:an till 9:an och det har varit väldigt upp och ner. Hemska klasskompisar, mobbning överallt och lärarna gör knappt något åt det. Maten var oätlig vissa dagar och lärare som inte alls hjälper en i vissa ämnen. Fanns vissa guldkorn till lärare dock. Men jag skulle ändå knappast rekommendera någon att börja här. Finns ingen gemenskap alls mellan eleverna och lärarna verkar inte bry sig om att typ 80% av eleverna blir retade på något sätt. Det har varit vissa perioder där jag knappt gått till skolan alls för jag verkligen inte har orkat. Non stop prov och sedan mobbning som pricken över iet. Jag hade även tagit upp med lärare att jag behövde extra hjälp för jag inte kunde fokusera i skolan, men de absolut sket i det. Skulle inte rekommendera denna skola för någon.
Elev
20 jun 2023

En helt okej skola med hyfsade lärare

Skolan försöker visa upp sig som en prefekt skola. Men så är inte verkligheten, har gått där i 3 år nu. Det har varit ganska stökigt och det har varit mycket drama. Många elever använder någon form av nikotin under skoldagarna.

Jag har också märkt att jag hade mycket fler prov än mina kompisar som går på andra skolor. Speciellt i SO.

Men jag måste säga att det ändå är ganska bra lärare och att sättet skolan jobbar på är bra. Man får ta mer ansvar och man får bättre koll på hur man ligger till i de olika ämnena. Man har ett PH samtal varje vecka, där går elever och lärare enskilt igenom hur man ligger till i de olika ämnena och vad man behöver jobba mer på. Om man är väldigt duktig på ett eller flera ämnen kan man få jobba med uppgifter för de äldre årskurserna.

(De lärare jag har haft är lärarna får 4-6, har inte lika bra koll på hur det ser ut på högstadiet)
Elev
19 sep 2022

No me gusta

no me gusta this skola

Svar från Kunskapsskolan Borlänge

Hej,

Vad tråkigt att skolan inte motsvarar dina förväntningar. Ta gärna kontakt med din handledare eller skolans rektor för att berätta mer specifikt om din upplevelse.
Förälder / Vårdnadshavare
9 jun 2022

bästa skolan någonsin

Denna skolan är bra för att eleverna får jobba på själva och det kan var jobbingt ibland men det går endå
Elev
25 apr 2022

RIKTIGT ARG ELEV

Denna skolas ** ****** favoriserar vissa elever och berömmer inte på rätt vis hon berömmer på gymnasienivå och när JAG tagit upp detta med LÄRARE och REKTOR gör dem inget åt detta. Maten är piss dålig maten är dåligt tillagad och spaghettin är hård knappast kokt och salladsbordet är ofräscht och smakar dåligt .

Dåliga lärare som är sega på att ge bedömningar på prov kan ta upp emot 3 månader att få svar på sitt matteprov. Söndriga bord,stolar ofräscht på väggar och golv.

Svar från Kunskapsskolan Borlänge

Hej,
Vad tråkigt att höra att du har en sådan upplevelse av skolan. Vi accepterar självklart inte att elever särbehandlas på något sätt, och det är viktigt att inom rimlig tid få återkoppling och bedömning på inlämnade uppgifter. Prata gärna med din handledare eller skolans rektor om din upplevelse så ska vi försöka lösa det på bästa möjliga sätt. Vad gäller skolmaten så bytte vi leverantör i början av höstterminen och ser redan en stor förbättring, vi hoppas också att du blivit mer nöjd med maten. Självklart är det så att möbler ibland går sönder eller blir slitna, då lagar vi eller byter ut dem så fort som möjligt.
Elev
7 apr 2022

Rekommenderar inte

Skolan är sämst rekommenderar absolut inte

Svar från Kunskapsskolan Borlänge

Hej!
Vad tråkigt att du känner så. Prata gärna med din handledare eller skolans rektor och berätta mer specifikt om vad du upplever, så kan vi försöka hitta en lösning.
Elev
7 apr 2022

Absurt dålig skola

Lärarna är absurda och dem favoritiserar elever, speciellt en viss So lärare, om man bortser från det så är lokalerna små, maten smackar piss dock så är salladen okej den behöver dock bytas ut mer. Sen vägrar skolan ta hand om stökiga elever då det finns flera fall då jag själv har blivit mordhotad med kniv men skolan gör inget åt saken. Sen så är rektorn aldrig i skolan. Då jag själv är väldigt intresserad av So speciellt historia så är det otroligt svårt att få bra betyg då So läraren ************ borde bli sparkad.
Jag skulle också uppskata om administratören för den här hemsidan inte sträcker över namnet jag skrivit ovan

Svar från Kunskapsskolan Borlänge

Hej,
Vad tråkigt att höra att du har en så negativ upplevelse av skolan. För oss är det väldigt viktigt att alla elever behandlas lika och att ingen favoriseras. Vi accepterar inte stök och bråk och om något sådant ändå händer tar vi itu med det. Att ha med sig kniv eller liknande föremål i skolan är absolut förbjudet och är skäl för polisanmälan. Ta gärna kontakt med din handledare eller skolans rektor för att berätta mer specifikt om dina upplevelser.
Elev
18 mar 2022

Kunskapsskolan suger

Denna skolan suger maten är skit och rektorn suger jag rekomenderar att man inte ska börja på skolan för den är sämst.

Svar från Kunskapsskolan Borlänge

Hej! Vad tråkigt att du är missnöjd. Prata gärna med din handledare eller rektorn på skolan och berätta mer specifikt om dina upplevelser, så kan vi försöka hitta en lösning.
Elev
18 mar 2022

För dålig

Skolmaten är sämst ja svär, om de inte tar tillbaks ångkök så kommer jag bli väldigt ledsen

Svar från Kunskapsskolan Borlänge

Hej, tack för din feedback. Vi vill alltid bli bättre och tycker att det är viktigt med en positiv matupplevelse. Prata gärna med din handledare eller skolans rektor och berätta mer specifikt om dina åsikter kring skolmaten.
Elev
10 okt 2021

dålig

så jävla dålig skola, non stop prov och för mycket skoljobb om man jämför med andra skolor. Biased teachers, tydliga favoriter. Dålig skol mat. För stränga. Tror att vi har oändlig energi, ork och motivation. Liksom snälla låt oss vila för en sekund.
Och eleverna e så jävla fake asååå, mobbaren jag svär.

Svar från Kunskapsskolan Borlänge

Hej! Vad tråkigt att höra att du upplever skolan så. Jag tycker att du ska prata med din handledare så att han eller hon kan hjälpa dig att planera upp ditt skolarbete så att det inte känns lika stressigt. Du får också gärna kontakta skolans rektor och berätta vad du är besviken över.
Förälder / Vårdnadshavare
23 sep 2021

Rekommenderar skolan

Min son älskar skolan! Har gått där sedan åk 4. Går nu i åttan. Han tycker om att ta ansvar. Som förälder uppskattar jag regelbundna ph-samtal (utvecklingssamtal) tillsammans med sonens mentor, samt att man kan läsa hur det går i kunskapsporten. Kanske svårt att gå här för den elev som inte kan ta ansvar.

Svar från Kunskapsskolan Borlänge

Tack för ett fint omdöme. Vad roligt att höra att din son trivs hos oss! Vi arbetar för att våra elever ska lära sig ta ansvar under sin tid hos oss och handledarna finns alltid där för att stötta eleverna i skolarbetet. Tidigare elever säger ofta att de har mycket nytta av att ha fått jobba med att sätta mål och planera sina studier.
Elev
20 sep 2021

Jättebra skola!

Det bästa valet jag nånsin gjort var att byta till kunskap! Rekommenderar starkt!
Föredetta elev
21 jul 2021

Kunskapsskolan Borlänge

Vissa personer, främst den högst upp i ledningen av skolan är extremt otrevlig, höjer rösten istället för att ta saker med en sansad ton. Säger åt elever att vänta utomhus i kylan på skjuts. Skolmaten är bra och bra variation på salladen dock fylls den inte på, så de som äter sist får knappt sallad. En sista sak är att ha i åtanke att det är extremt mycket ansvar som man måste ta själv med stegen framförallt. Ja
Föredetta elev
21 maj 2021

Mycket ansvar!!- men även mycket favorisering..

Främst så är det mycket ansvar, men även förbereder skolan dig för gymnasiet väldigt bra. Dock så har många upplevt att vissa lärare särbehandlar och favoriserar elever. *************** är dock rättvis och vill att alla ska lyckas.

Skolan hade innan problem med mycket rasism på skolan, men nu syns det knappt.
Elev
18 feb 2021

Perfekt nör jag gick i skolan

Bara om man kan ta ansvar är skolan bäst!
Elev
28 okt 2020

Bra skola!

Bra skola om du kan hålla ansvar!
Förälder / Vårdnadshavare
21 okt 2020

Hemsk skola och ledning

Fruktansvärt hur de bemöter elever med funktionsvariationer. Detta är inte en skola där alla barn är välkomna. Nonchalant ledning som dessutom inte följer skollagen. Det absolut sämsta jag varit med och bemötandet är under all kritik! Inga anpassningar för elev fast det finns behov, brister i tillsynsansvar. Skolledning uttalar sig kränkande om elev.
Föredetta elev
19 dec 2019

Skolan är bra

Gått på KS Borlänge från 6an till 9an. Det är den bästa skolan i Borlänge enligt mig själv. En viktig detalj innan man börjar här är att det är väldigt mycket ansvar. Klarar du inte det, börja inte här. Skolan förbereder en inför gymnasiet då det innebär väldigt mycket ansvar för sina studier. Väldigt snäll personal och man känner sig som hemma.
Kort och gott: börja här om du klarar av ansvaret, du kommer inte ångra dig!
Visar 30 av totalt 33 omdömen

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen