Omdömen

3.1
Baserat på 4 omdömen och 28 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Förälder / Vårdnadshavare
8 feb 2023

Utvecklar barnen

Förskolan är bra på alla sätt och vis. Personalen berättar om hur dagen varit, man får massa fina bilder i portfolio och alltid ett varmt bemötande. Det jag gillar mest med förskolan är att dem verkligen vill att barnen ska bli egna individer som står på egna ben och att dem verkar satsa väldigt mycket på det sociala för barngruppen och det är nog faktiskt det viktigaste i åldern man är i på förskolan.
Förälder / Vårdnadshavare
9 jan 2023

En liten mysig förskola

Sån mysig och familjär förskola. Får alltid bilder på mitt barn hur det går och veta hur dagen gått när jag hämtar. Dem är flexibla och har tydlig kommunikation. Händelserika veckor med ett plus i kanten att de går till en lokal varje vecka har röris. Jag med flera kan verkligen rekommendera denna förskola.
Förälder / Vårdnadshavare
5 dec 2022

Dålig förskola

Man misslyckas med pedagogiken. Gör väldigt få utflykter och när det är dåligt väder så går man inte ut.
Förälder / Vårdnadshavare
2 nov 2022

Sliten förskola med med undermålig pedagogik

Små slitna lokaler med ännu sämre utemiljö, bara att gå in på Google street view för att se att lokalerna är riktigt trötta. På 24 barn finns det 1 utbildad pedagog vilket också speglar sig i verksamheten. Skulle vilja säga att detta är förvaring snarare än pedagogisk verksamhet.
När vi bytte förskola så va det som dag och natt, att det ska få vara så stor skillnad på två olika verksamheter med en och samma verksamhetsplan är direkt skrämmande.

Fröknarna är trevliga men med största sannolikhet hemmablinda då planen för pedagogiken är undermålig. Tror att ledningen både borde sätta större krav på att uppnå målen för läroplanen men också gå in och stötta där dom ser att man misslyckas.

Vi rekommenderar inte denna förskola till någon.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen