Skapa ett omdöme om skolan

Skapa omdöme
Jobbar du här?
Registrera och få tillgång till er skola gratis.
Registrera gratis

Omdömen

2.3
Baserat på 3 omdömen och 60 svar
0
0
0
0
0
Föredetta elev
29 dec 2020
1.1

Vidrig skola!

Gör dig själv och ditt barn en tjänst genom att välja bort denna fruktansvärda skola!
Barn som behöver svårare uppgifter nekas lika så dem som behöver extra stöd.
Detta är en skola med dåliga lärare som kränker vissa elever och favoriserar andra, en skola där mobbning och skrikande under lektionstid accepteras
Förälder / Vårdnadshavare
22 aug 2020
1.3

Under all kritik

En dålig skolmiljö, förekommer mycket mobbning, trackaserier mm. Personal byta ut hela tiden. Mkt få orkar jobba kvar. Barnen får varken hjälp eller en utmaning, alla ska vara på samma nivå. Förra året fick en hel årskull inte ens ett schema, personal fick vänta på sitt egna schema i två månader. Det brinner så ofta att det är vardag och rektor tycker att alla förtjänar 1 2 och 10 chanser. Inga regler och ingen information.
Förälder / Vårdnadshavare
22 aug 2020
1.6

Kan inte rekommendera alls

En skola där det är tillåtet att slås, trakassera flickor, svära mm under lektionerna till och med. Går inte att få svar av rektor. Det har eldats så många gånger på skolan att det är vardag för eleverna. Barn som behöver en utmaning får det inte, samma gäller de som behöver stöd.
Snart byter vi skola för vårat andra barn till privat skola.

Jobbar du på skolan? Kom igång gratis!

Skolan eller verksamheten har ännu inte verifierats av ägaren eller personal. Gör anspråk helt gratis för att redigera uppgifter, svara på omdömen, och få notifikationer om nya omdömen.
Registrera gratis