Omdömen

2.9
Baserat på 11 omdömen och 88 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
12 nov 2022

Naturbruk, Hästhållning, NIU

Rekommenderar

Liten skola där alla känner alla. Bra gemenskap och trevliga lärare och hästar. Lätt att få individ anpassning och bra skolmat.
Föredetta elev
2 nov 2022

Dålig skola

Lärarna prioritera inte elever, hästarna är gammla och skadade konstant. Maten går inte att äta
Föredetta elev
13 sep 2022

Naturbruk, Hästhållning, NIU

SÖK FÖR DITT EGET BÄSTA INTE HIT

Sök inte hit! Dåliga hästar, ingen utbildning eller utveckling då du bara får hoppa 50cm (vanligklass). Lärarna bryr sig inte och favoriserar elever. Elevhälsan är kass och finns ingen prioritet på den. Vad du än gör flytta inte till ett elev hem! Ingen städning, mögel och bråk. Under covid fick inte äns din familj komma å hälsa på i elevhusen knappt efter häller. Går du niu måste du ha pengar då du annars inte får samma utbildning som de andra på lektionerna. Hagarna är alltid översvämmade å hööt är alltid mögligt. Ridhusen är alltid upptagna så oftast paddocken så enda ni kan göra är att skritta ut 2km. På vintern får du inte vatten till hagen även att hela anläggningen kryllar av mask-hästar. Du måste dessutom betala själv för din utbildningsprov. Åsikter, mobbning, kränkande eller rent ut sagt självmordstankar tas ej på allvar och soppas under mattan för att inte se dåliga utåt.
Elev
7 apr 2022

Naturbruk, Hästhållning, NIU

Super bra

Älskar min skola! Super trevliga lärare och den bästa skolmaten jag varit med om. Skolan är liten och därför väldigt individanpassad vilken jag älskar. Den enda lite sämre är att ridningen är ganska ostrukturerad och gymnasiehästarna inte så jätte trevliga.
Föredetta elev
31 mar 2022

Ridning/häst

Inte ett bra alternativ

Ifrågasätter valet av hästar, gamla skadade tävlingshästar med olika problem, bland annat en häst som under kort tid sparkat 3 i personalen. Inte bra stöd om man behöver extra hjälp, mögligt hö, väldigt konstig planlösning i stall, spolspilta och dåliga hagar. Vissa elever blir favoriserande och bemötandet varierar beroende på hur omtyckt du är av lärare/rektor
Föredetta elev
28 mar 2022

Niu och vanlig utbildning

Sök inte hit

Sämsta skolan man någonsin kan välja hästarna är gamla skadade tävlingshästar, lärarna är värdelösa och elaka. Kom ihåg att man måste betala för examensprovet vilket skolan inte går ut med. Elever med diagnoser såsom adhd, autism mm får ingen hjälp. Ta inte din häst dit då hagarna är värdelösa. Knappt någon praktik.
Elev
23 feb 2022

Naturlinje

Mälardalens ridgymnasium!!!!

Ett Jättebra Gymnasium om man vill bli ngt i hästbranchen.
Elev
23 feb 2022

Vgr

Mmmmm

Ett jättebra Gymnasium om man ä hästintresserad
Föredetta elev
23 jan 2022

NIU

Bra för dig med häst!

En hyfsat bra gymnasieskola med bra lärare. Vill du satsa på ridningen så är skolan superbra för dig! Bra skolhästar som ger en fin känsla och lär dig superbra!

Lärarna är bra och undervisar på ett sätt så att du förstår. De hjälper dig med det du behöver.
Elev
25 nov 2020

Rekommenderar absolut inte

Om du inte fattar vad man ska göra utan att läraren har sagt något eller om du inte mår 110% bra eller om du aldrig kan bli stressad! Om du har/kan dessa så är det inte ens kola för dig
Föredetta elev
21 jul 2020

Rekomenderar inte

Några jättebra lärare, men utöver det är det är det mesta ganska dåligt
Eskadergatan, Hamre Ridcenter, 72131, Västerås
Mia Pettersson
021-800241

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen