Omdömen

2.3
Baserat på 14 omdömen och 107 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
15 jan 2021

hjälp dom i nöd

tyvärr mår nog 90% elever dåligt och behöver akut hjälp med måendet, men m1-m2-m3 har inte dessa resurser. Absolut ingen arbetsro, stökiga 1aklassare tyvärr.
Föredetta elev
21 okt 2020

Hemskaste skolan någonsin

Den värsta skolan jag någonsin gått på i hela mitt liv
Föredetta elev
12 jul 2020

Bra och flexibel skola

Tre jättebra år spenderade jag på denna skola. Liten klass och bra lärare så man kom nära de och kunde få bra hjälp om man behövde. Har själv inte hört talas om någon mobbning alls på skolan, och min personliga psykiska hälsa förbättrades betydligt när jag kom till skolan. Arbetsro i klassrummen är inte något som lärarna försöker hålla sig till, men om man inte kunde koncentrera sig i klassrummet fick man nästan alltid valet att gå och sätta sig någon annanstans i skolan och jobba, t.ex biblioteket där det är tyst. Det enda riktigt dåliga är att arbetstakten var otroligt långsam. Jag hann göra klart en uppgift som vi fick en månad på oss att göra på enbart en lektion, och så gick jag arbetslös resten av lektionerna.
Elev
29 mar 2020

Ussch

Går första året på skolan, jag trodde att allt skulle bli bra när jag fick byta skola men de blev bara värre
Elev
10 feb 2020

Sämst

Väldigt dålig skola. Allt är sämst.
Personal
3 feb 2020

’Lapplands Bästa (sämsta) Gymnasium’

Jag har jobbat på denna skola tillfälligt i ungefär 3 månader. Denna skola behöver akut hjälp! Det finns ingen arbetsro i klasserna jag varit i, inga ordningsregler och väldigt konstigt upplagt studiematerial. Flertal elever kom till mig och diskuterade sina problem. Nästan alla mådde psykiskt dåligt i skolmiljön. Jag tog upp det med rektor men han bara nonchalerade det. Lärarna är väldigt stressade och har knappt någon tid för att lyssna in elevernas önskemål. De enda eleverna som mått bra i skolan, vilket jag uppfattat de, var de elever som inte hade något problem med sin psykiska hälsa. Men de stackars tysta elever som mådde dåligt, fick ingen uppmärksamhet alls utan bara sämre betyg. Det jag insåg då, var att det endast var eleverna som mådde bra, som behandlades bra. Så fort någon hade ett problem, så tystades det ner. Jag har sett ambitiösa elever som är väldigt duktiga, gett upp. Jag har fått rädda elever som varit utsatta av mobbning, vilket också tystas. Tyvärr så måste jag skriva ut det här, då ingen annan lyssnar. Jag vill uppmana föräldrar till att låta sina barn söka till en annan skola om det finns möjlighet, för denna skola behöver akut hjälp. Som skolans slogan ’Lapplands bästa gymnasium’ säger, så kan jag inte alls påstå att det stämmer.
Annat
3 feb 2020

Väldigt dålig!

Detta är den värsta skolan jag någonsin satt min fot på! Nästan alla elever mår psykiskt dåligt, vilket man aldrig hör annars, då de bara är dem som mår bra som ger bra feedback. Skolan har stora problem och hjälper inte eleverna på det sätt dom ska. En ny rektor behövs, ny personal och en ny plan för hur dom ska hantera psykisk ohälsa. Studiero existerar knappt (har besökt ungefär 7 olika klasser dock). Snälla denna skola behöver hjälp och det är akut.

Om du planerar att söka till denna skola, försök hitta en annan.
Elev
27 dec 2019

Sluta klaga

Äh skolan är bra och de är bra lärare. De som skriver dåligt om den är bara egotrippad eller tänker att den ska bli behandlad som en prinsessa. Snipp snap slut så var omdömet slut.
Elev
6 nov 2019

Psykiskt påfrestande skola

Jag mår så dåligt av denna skola. Ingen bryr sig ens om elevernas mående.
Under 2 månader var vi utan lärare i två ämnen och när vi tog upp det med rektorn brydde han sig knappt.
Om du har möjlighet, flytta eller pendla till en annan skola. Du lär dig inget!
Föredetta elev
31 okt 2019

Skolan är hemsk...

Ska fylla i vad jag tycker om några punkter.
* Arbetsro. Det existerar inte. Till och med lärarna pratar om annat än skolämnena under långa delar av lektionerna.
* Säkerhet och trygghet. Nej, du är inte trygg på denna skola då lärarna till och med kan bete sig väldigt dåligt.
* Lärarna. Dom kan vara med och mobba dig och är väldigt bra på ta parti.
* Förebygga Mobbing. Som ovanstående så är de tyvärr så att lärarna kan vara med och mobba. Korridorerna känns otrygga och det är dålig uppsikt över eleverna.
* Psykisk Ohälsa förebyggande. Dem bryr sig inte alls om psykisk ohälsa. I elevhälsan sitter personer med kunskap, men inte alls någon erfarenhet. Du får EJ tillgång till anpassad undervisning och dem plågar dig tills du tillslut ger upp. Det slutar alltid med att ”det finns för lite resurser”. Skolan tar verkligen inte psykisk ohälsa på allvar, inte ens om du regelbundet försökt ta ditt egna liv. Denna punkten om psykisk ohälsa kan bli väldigt lång....

Slutsats: Denna skola är väääldigt fyrkantig och bryr sig inte så noga om någonting, förutom att försöka göra bra reklam. Den kommer att strypa dig. Välj någon annan skola istället, detta är minst topp 2 i ”Sveriges Värsta Skolor”.
Elev
31 okt 2019

Ser du skolan, SPRING!!!

Den värsta skolan någonsin!!! Och tro mig, jag har provat många gymnasieskolor! Miljön är stökig och smutsig, eleverna är otrevliga, LÄRARNA är otrevliga, elevhälsan låtsas bry sig om problem men dom är bara där för sin lön (verkar de som). Många av mina kompisar har sökt hjälp för att dom behöver anpassad undervisning och mår dåligt, men va händer? Skolan ber dom vila ett år och försöka igen nästa?? Detta är ett stort skämt! Och lärarna är så oengagerade det går. Förlåt, men jag måste vara ärlig... Passa dig för denna skola, den drar dig in i jobbigaste perioden av ditt liv. Om du har andra möjligheter, välj något annat!!
Föredetta elev
30 okt 2019

Små klasser

Bra skola där jag spenderat några av de bästa åren i mitt liv. Trevlig personal och små klasser, känns väldigt personligt och att man syns av lärarna.

Skolmaten var nog det sämsta med hela skolan, speciellt specialkosten då de oftast inte brydde sig om hur det smakade eller om maten skulle räcka till alla.
Föredetta elev
28 okt 2019

Spyfärdig

Värsta skolan jag någonsin gått på, gick några månader på skolan, slutade på botten med några diagnoser, vilket jag inte hade när jag började där. Den ändå anledningen rektorn såg hade till att jag skulle stanna var så att skolan inte fick ”dåligt ryckte”, Ha. Skrattretande

Juste, fotbolls tränaren för något skit lag där var även mattant, kan livsmedelsverket kolla upp skolköket eller? Tack och adjö, tänk över era gymnasieval cause this aint it.

Dom ändå kloka människorna där var Kuratorn, Syven och en viss svenska lärare som inte jobbar där längre.
Elev
3 sep 2019

Väldigt bra

Ye skolan den ä skön. Rektor Pertan ä kung

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen