Omdömen

1.8
Baserat på 9 omdömen och 73 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Personal
17 jun 2024

Rekommenderar inte.

Maserskolan är extremt dålig skolan båda för lärare och Elever. Det är brist på socialpedagog och lärare. Många lärare utför inte sin jobb som det ska. Ingen samarbete mellan personal, lärare och rektor och många lärare snackar skit om varandra. Väldigt högljudd skolan otrygg miljö för elever. Mobbning mellan elever sker daglig där men ingen lärare eller elever tar i saker. Det finns ingen konsekvens för elever som beter sig dålig. ingen struktur. dåligt med Material.
Elev
14 maj 2024

De sjukanmäler inte och lyssnar ej

Hej jag ogillar skolan för att de sjukanmäler inte och jag har jätteont i magen och huvudet
Elev
26 jan 2024

Sämst skola

JAG GICK HIT istället för att jag trodde det var en sim skola för den ligger ju brevid maserhallen! Byt namnet för fan. Jävla idioter helt cp störda. Jag har några extra chromesomer så det var inte mitt fel. jag hatar er!
Föredetta elev
26 jan 2024

jätte skitg skola

jag gick på denna skola och den är skitig. jag mår inte bra av maten och allt är dålligt. om ni går på denna skola byt innan det e för sent.
Elev
4 jul 2023

Maserskolan

Skolan är helt enkelt extremt dålig. Lärare använder sig utav härskarteknik, dumförklarar, svär, favoriserar och det finns till och med lärare som rör eleverna olämpligt. Det finns flertal av lärare som inte kan svenska och inte planerar terminen. I majoriteten utav våra ämnen har vi ingen utbildad lärare, alltså ges en bok till oss och så får vi lära oss genom att försöka läsa ungefär 20 sidor i ett klassrum som är extremt stimmigt. Dålig rektor som knappt är närvarande på skolan och hjälper inte på något sätt under eventuella situationer. Eleverna använder sig utav lustgas på skolan, har vapen ammuntation i sina skåp och är även extremt hotfulla. Fyrverkerier skjuts inuti skolan och därmed har ingen elev säkerhet. Lärarna är dessutom extremt otrevliga, den enda jag kände att jag faktiskt kunde kommunicera med var min kära SO-lärare Karin Lund. Extremt bra lärare, jättebra genomgångar, förklarar bra och ser alltid till att alla i klassen har koll på ämnet samt är bra på att påminna oss om t.ex. prov eller hemläxor! Karin är även väldigt motiverande i sig.
Elev
16 jan 2023

Dåligt

Asså helt okej men det händer drama hela tiden, för stökigt, bråk, dåliga lärare, saker händer hela tiden och det är typ omöjligt att kunna fokusera
Föredetta elev
7 jan 2021

Dålig

Jätte dålig skola oprofessionella lärare de flesta är inte utbildade lärare slitna klass rum
Föredetta elev
25 dec 2020

Helt Okej

Bra skolmat!
Bra lärare för det mesta
Högljutt
Slitna klassrum
Ger det betyg man förtjänar
Elev
28 jan 2020

....

Vissa bra lärare, stökiga elever i nästan varje klass, extremt högljudda i korridorerna, bråk ganska ofta

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen