Är du elev, förälder eller lärare? Lämna ett omdöme.

2 Omdömen

3.6
Bra
1
0
0
1
0

Väldigt nöjd

4.7
Elev · 21 maj 2020
Elev · 21 maj 2020
Har trivts jättebra och rekomenderar starkt! Tycker det är en bra stämning på skolan och för mig är det en lagom stor skola. Det är ljust, fina lokaler och bra skolmat.

skulle inte rekommendera. Får fina grejer dock.

2.2
Föredetta elev · 18 december 2019
Föredetta elev · 18 december 2019
En jättebra skola för dig utan speciella behov. Börja inte på Minerva om du har någon psykisk sjukdom då de flesta lärare och rektorn är extremt oförstående och vägrar att arbeta med en. Utöver det så är tillgången till kuratorn extremt dålig och stöter du på psykiska problem under din tid på skolan skulle jag rekommendera att du söker vård utanför skolan, t.ex ungdomshälsan.

Ansök till skolan

Ansök till skolan genom att klicka på knappen och fyll i ansökningsformuläret. Skolan kommer höra av sig till dig efter att du skickat in ansökan.

Skicka ansökan

Jobbar du på skolan?

Samla feedback och omdömen i realtid från elever, föräldrar och lärare. Med SchoolParrot ökar ni skolans transparens och förtroende. Prata med oss så berättar vi mer.

Läs mer
Glaciärgatan 2, 90727, Umeå
Helena Lundgren
090-3497229

Minervagymnasium - toppmodernt gymnasium för kunskap och bildning

I utkanten på Umeå Universitet hittar vi Minervagymnasium, som anses vara en av Sveriges modernaste gymnasieskolor. Här erbjuds Ekonomi-, Samhällsvetenskaps-, Teknik- och Naturvetenskapsprogrammet. Därutöver finns profilerna Tech Science och Nat Science. Här får elever tillgång till sin egna Macbook, guldkort på IKSU och engagerade lärare av hög nivå.

Fakta om skolan

 • Meritvärde
  16.0
 • Antal elever
  539
 • Antal lärare
  32
 • Antal behöriga lärare
  29
 • Elever per lärare
  16.8