Omdömen

2.9
Baserat på 8 omdömen och 70 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Förälder / Vårdnadshavare
17 feb 2024

Den bästa skolan i Västerås

Den här skolan har allt. Engagerade lärare som ser varje barn, en rektor som lyssnar och ett tänk som utmanar och stimulerar elevernas kunskaper!
Elev
7 feb 2023

#nobla är sämst

Hej, Jag tycker Nobla ska stängas ner. Äcklig Mat. Äckliga klassrum. Sen så tvingas fina elever städa hela skolan? Visst det är vi som stökar ner, men ni har väl städerskor för en anledning? Att man ens har skam i kroppen över att låta en hel klass ha en ”städvecka” asså vad i hela rektorns högra skrivbordslåda sker. Fy på nobla! Hatar nobla!
Förälder / Vårdnadshavare
7 feb 2023

Förfärlig skola

Mitt barn och jag har fått sagt till oss att dom bryr sig mycket om barnen och deras hälsa/mående osv ( lärarna själva har sagt det) ändå visar det sig att min dotter inte fårr någon som helst hjälp när 4 lärare sett henne springa från matsalen ut och sedan in i skolan till toaletterna gråtandes. Tycker det är ite konstigt att man inte ens försöker stoppa barnet eller gå efter om något sådant händer.
Elev
14 jan 2023

Nej bara nej

Detta e ju bara fett onödig skola egentligen. Aa hejdå
Elev
12 jan 2023

helt okej

Det dåligaste är att man aldrig får på på toa under lektionerna även fast man gick innan, ventelationen är skit och det bildas typ smog i det efter 30 minuter, men lokalen och allt annat är bra
Elev
12 jan 2023

ass school 🤷🏽‍♂️

Alltid skrikit. Ingen arbetsro, både utanför klassrummet och inne i klassrummet. Alltid någon som filmar eller tar bilder utan tillstånd (elever). Får ingen hjälp när man räcker up handen. Mycket rasism och islamofobi. För många personer i en liten byggnad. 30 elever i ett jätte litet klassrum. Dåliga stolar, finns två typer av stolar och en av de är pallar och man får ont i ryggen. För små skåp, får knappt plats med en jacka eller en väska. Lärarebrist, lärarna är aldrig i klassrummet. Dryga elever, alltid någon som blir retad/mobbad. Onödigt spring i korridorerna. Dålig utbildning. Graffiti. Smutsiga toaletter. Toaletter är låsta för ingen anledning. Blir inlåst i toaletter. Lärare med onödig attityd. Ingen ansvar för skolan, alltid skräpiga toaletter och grupprum. För lite grupprum till elever som verkligen vill ha arbetsro. Konstiga regler som att killar inte gå på toa på lektionerna.
Förälder / Vårdnadshavare
17 nov 2021

Bra skola

Underbara och engagerade pedagoger, bra lokaler, påkostat och mycket pedagogiskt material.
Förälder / Vårdnadshavare
14 feb 2020

Bäst helt enkelt

Bästa skolan och bästa lärarna. Engagerade, kunniga och omtänksamma

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen