Omdömen

2.4
Baserat på 16 omdömen och 137 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
25 apr 2024

de som säger att skolan är dålig ljuger

Jag tycker att skolan är bra, de som säger att den är dålig. DEM LJUGER! Lärarna mellan 7-9 är väldigt bra lärare och man lär säg utmärkt! Skolmaten är nog en av skolans starkaste sidor. Den är mycket bättre än andra skolor här i stan. Det kommer bara inte från min mun, det komme även från många andras!
Elev
15 mar 2024

skittttt skola

denna skolan är skit det är inga bra lärare om man behöver speciell hjälp med att till exempel fokusera så kikar man ut än från klassrummet men orden ”ut ur mitt klassrum” osv skolmaten smakar bajs
Elev
15 mar 2024

ingen bra skola

ingen bra skola, man lär sig typ inget. ingen lärare kan hjälpa bra och de är bråk hela tiden dont recomend😀
Föredetta elev
3 okt 2023

dåligt

bra kompisar o sånt men många som kastar sten, pinnar allt möjligt. Mycket bråk o sånt, Lärde sig typ inget i skolan
Elev
2 jun 2023

Skolan.

Liten skola men helt okej lärare. Många lärare slutar efter bara en termin så de blir mycket byten av lärare. Eleverna är stökiga och vet inte hur man beter sig. Maten är inte så god. Lärare och elever brukar skippa skollunchen pågrund av detta.
Elev
7 maj 2023

Nobla suger

Lärarna är inte utbildade vilket gör den sämre och en lärare går ut och röker vid skolan, en annan sitter och swipar tinder när han är vikare
Föredetta elev
8 jun 2021

Rekomenderas ej

Skolans rektor och lärare vägrar erkänna mobbning som pågår.
Tar inte heller hand om elever som stör på lektionerna så man får ingen arbetsro.
Lärarna förklarar nästan aldrig om man inte förstår. Skulle du behöva anpassad utbildning sätter dom dig i ett klassrum med vuxna som inte vet vad dom håller på med.
Skulle inte rekomendera att söka hit.
Förälder / Vårdnadshavare
17 maj 2021

*********

om jag visste att skolan va så här dålig så skulle jag aldrig satt mina barn där!
Annat
15 apr 2021

Jättebra skola

En jättebra skola med engagerade lärare! Den har fått ett lyft de senaste åren.
Föredetta elev
16 jan 2021

Fantastisk skola

Jag älskar Rotundaskolan av hela mitt hjärta. Gick där från tredje klass till nionde och nu två år efter att jag slutade saknar jag fortfarande skolan. Man behöver ha en hel del disciplin för att gå där dock, det är inte alltid man kan lite på att det finns struktur eller arbetsro under lärandets gång. När jag slutade trodde jag att jag skulle få en chock när jag började gymnasiet och inse att vi inte ens lärt oss hälften av vad vi borde ha gjort på rotundan, men så var inte fallet överhuvudtaget. Jag har lika höga betyg nu som jag hade då. Maten är fantastisk, till den grad att jag åkte dit på min födelsedag förra året för att uppleva den ännu en gång trots att jag hade slutat vid det laget.
Förälder / Vårdnadshavare
4 dec 2020

Vinst står i centrum

1. Dålig undervisning. Föräldrarnas ansvar att anställa stöd-undervisning om ert barn går i skolan. Rasism kan förekomma, barnens betyg starkt beroende av föräldrarnas inkomst och bakgrund i denna skolan.
2. Dålig tillsyn av barnen. Eleverna kan lätt "försvinna" från lektionen utan att lärare märker detta eller bryr sig om.
3. Mobbning. Det bryr sig inte varken lärare eller rektor om heller. Vissa lärare deltar i mobbning.
4. Vinster och prestation. Skolan vill ha A i alla ämne... men det är föräldrarnas ansvar att stå för stödundervisning för sina barn och läroböcker i alla ämne. Skolan står för superbinster. Är du inte nöjd med skolornas mål med supervinster? "Dra åt helvete med dina jävla ungar" är rektornas mottot.
5. Mitt barn är snart 20 år då kan hon plugga i komvux och glömma denna skolan som liknar ett helvete. Bokstavligen. Eftersom byggnaden förfaller.
Vill ni, att ert barn sista skolår tar upp i komvux? Välkommen till Rothundaskolan!! Värsta i koncernen pysslingen skolan. Undrar om deras "prestation" till 100 % bekkostad av föräldrarnas plånböcker.
Förälder / Vårdnadshavare
24 aug 2020

En bra skola

Min dotter som fick en depression samt adhd diagnos i Årskurs 7,har fått bästa möjliga hjälp och stöd på skolan. Jag upplever att skolan har blivit mycket bättre.
Föredetta elev
27 okt 2019

Skolan var okej

Gick på skolan från f-klass upp till år 9. Högstadiet var den sämsta tiden kunskapsmässigt. Skolan överlag var okej, men blev inte överhuvudtaget förberedd inför gymnasiet. Det bästa var utan tvekan maten, eleverna och lärarna. Struktur, roligt lärande, kunskaper och allt åt det hållet saknades ganska mycket.
Förälder / Vårdnadshavare
12 jul 2019

Finns förbättringspotential..!

Tar alldeles för lång tid innan beslut om särskilt stöd. Elevhälsa och lärare verkar inte prata med varandra.
Förälder / Vårdnadshavare
6 apr 2019

Skola i förfall

Ingen rektor orkar vara kvar längre än ett år.
Elever som byter till kommunala skolor för att komma därifrån ligger efter kunskapsmässigt och får extra resurser på nya skolan.
Förälder / Vårdnadshavare
6 apr 2019

Allmänt kaos

Skolan byter rektor ett par gånger per år.

Elever som byter skola till kommunala skolor ligger efter kunskapsmässigt och får extra resurser för att komma ifatt sina nya klasskamrater.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen