Omdömen

2.9
Baserat på 8 omdömen och 57 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Föredetta elev
5 jul 2023

Uch på Olympica

Tycker skolan suger lärana är extremt dömande och bryr sig inte om hur man mår och rektorn bryr sig inte om eleverna och enligt henne finns inte diagnoser som adhd mm och en lärare som är matte och no lärare har extrema raseriutbrott han hänger ut elever inför hela klassen vilket har hänt mig och några till och han har tryckt upp en elev mot en vägg bara för han inte fick tillbaka sin penna eleven hadde fått låna. Skolmaten är bättre en på andra skolor men den är inte färdig lagad och kuratorn säger att hon har tystnadsplikt men minsta smågräj som händer och man säger till henne så vet nästa dag alla lärare och ens föräldrar det kan handla om nått så litet som att man druckit energi dricka på skolans område
Förälder / Vårdnadshavare
8 feb 2023

Välj en annan skola

Det var en bra skola när ungarna började där men nu är det bara skit...vill ge minus omdöme 🤬. När man informerar skolan om vilka behov ens barn har i lågstadiet och nu går dom i högstadiet och det har inte hänt nånting. Skolan säger att eleven har stöd men det framgår inte att det endast är 2ggr i veckan och tillsammans med 20 andra elever. Dålig ventilation och trånga klassrum. Lektioner som blir inställda titt som tätt för att lärare är sjuka och aldrig finns vikarier. Skolan bjöd på frukost men det tog man bort vid pandemin och när man frågar när frukosten kommer tillbaka så får man svaret att belastningen på personalen gör att man tagit bort frukosten.
Ja varför vill man ha barn som äter frukost och är mer med på lektionerna fram till lunch 🤔
Förälder / Vårdnadshavare
22 nov 2021

Funktionsvariation? Nej, tack.

En skola vi tyckte mycket bra om från början men i och med att det visade sig att vårt barn har speciella behov så fungerade inte skolan och vi föräldrar upplevde att vi inte fick respons och delaktighet i vårt barns skolgång. Utan upplevdes som en belastning och i förlängningen som dårliga föräldrar. Vi är därför mycket besvikna på hur skolan hanterar barn/familjer som inte kan följa normen. Man väljer inte sin funktionsvariation.
Elev
20 okt 2020

Toppen skola!

Jättebra skola, bra gemenskap, roliga aktiviteter och bra lärare och hjälp!
Elev
28 feb 2020

Elev på skolan!

Jag tycker denna skola är bra, jag anser att jag får bra med stöd i skolan och extra stöd. Våran skola har även bra mat vilket gör att man kan äta skolans mat och prestera bra. De är bra att vi även får frukost på skolan som öppnar 08:30 och de underlättar för många
Jessica Berggren
Förälder / Vårdnadshavare
9 dec 2019

Underbar förskola och underbara pedagoger!

Har en son som går på förskola på olympica och vi trivs så himla bra! Pedagogerna är lyhörda och väldigt duktiga på det dom gör. Min son känner sig trygg och säger aldrig nej till att gå till förskolan! Min dotter börjar på sin avdelning i april och jag tror verkligen det kommer gå toppen.

Jag har även själv arbetet som vikarie på både förskolan och skolan tidigare och älskar skolans värdegrund, nära kontakt med naturen och samspelet mellan alla barn oavsett ålder.
Elev
3 nov 2019

Bra skola och bra lärare

Bra skola, bra lärare
Elev
9 sep 2019

Ingen höjdare..

Jag är elev, och vissa av lärarna är lite väl närgångna, obehagliga. Sedan så är en av lärarna psykisk instabil, och får ofta raseriutbrott. Niorna har ingen syv att prata med, och det finns i princip bara en bra lärare. Maten är iallafall god.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen