Omdömen

3.6
Baserat på 4 omdömen och 36 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Förälder / Vårdnadshavare
5 jun 2023

Okej men inte mer

Kan man välja en annan skola skulle jag rekommendera det. Skolan har mysiga lokaler, är liten men fullt tillräcklig. Alla känner alla på gott och ont. På gott för det ger barnen trygghet, på ont för det är väldigt vanligt att föräldrar och personal är bästisar, vänner, umgås privat och det är vääääldigt mycket skvaller. EHT är under all kritik och man följer inte alls tystnadsplikten så dela inget du inte vill ha ute på bygden med kurator eller skolsköterska! Trevlig personal i allmänhet dock, bra värdegrundsarbete. Blir eleven utfryst är det i princip kört då skolan inte bryr sig utan arbetar efter hur bra vän fröken är med mamma snarare än arbetar metodiskt med det hela. Jättefint bibliotek, härlig utemiljö. Undermålig läs- och skrivundervisning trots detta - eleverna kan knappt skriva läsligt när de kommer till högstadiet om man jämför med andra skolor.
Emilie Löfgren
Förälder / Vårdnadshavare
7 mar 2022

Bästa skolan i västerås!

Har tidigare jobbat på förskolan som ligger i anslutning till skolan och har barn som går där. Helt underbar personal, en lugn och trygg skola där alla elever uppmärksammas.
Förälder / Vårdnadshavare
14 apr 2021

Bra och tryggt

Väldigt bra och trygg skola. Engagerad personal som vill barnens bästa. En lärare från Finland som vi helst hade velat följt klassen ända upp till årskurs 9. All personal är kompetent och professionell.
Annat
3 nov 2019

Mycket bra skola

En trygg skola med erfaren och kompetent personal. Den bästa skolstarten ett barn kan få. Små undervisningsgrupper, specialpedagog, resurser, bra skolmat...

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen