Omdömen

3.0
Baserat på 8 omdömen och 72 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Förälder / Vårdnadshavare
28 mar 2024

Pillträdskolan ömdöe

Lärarna ger dåliga utbildning, mycket prov. Smutsiga toaletter trångt på rasterna finns inte utrymme. Dåligt svenska på lärarna. Lärare utan Svensk utbildning lärare som aldrig ler mot elever. Dåligt mat. Fins inga utrymme i matsalen. Inga aktiviteter för högstadiet elever. Man får ha mobiler under skoldagen, istället för datorer har man ipads. Långa jobbiga lektioner. För mycket prov lärarna tänker ej på eleverna. Tips från eleverna från pillträdsskolan, varning skicka aldrig en ansökan för ditt barn till pillträdsskolan ni kommer få ångra er och lärarna gör ingenting åt mobbningen.
Personal
5 mar 2022

Kristen

Äntligen hittat den bästa kristna skolan med kristna regler kristen tro kristna lärare och kristna elever som uppför sig och inte som andra skolor
Föredetta elev
5 mar 2022

Fantastisk skola

Jag har gått där sen dagis till nian ångrar inte en sekund av min tid i skolan. Allt för underbart bra mat bra elever bra lärare bra aktiviteter osv. Alla som har ett dåligt omdöme är blinda och hjärnskadade.
Föredetta elev
5 mar 2022

Utmärkt skola

Allt är bra med skola.
Elev
5 mar 2022

Bästa skolan

Jätte bra mat bästa kocken snälla lärare ingen mobbning änkelt att hitta vänner. Vi har det bättre än andra skolor. Bra aktiviteter, bra lärare, bra skolsköterska, rektorn är jätte snäll bryr sig om andra och hälsar andra. Bra och underhållande lektioner, mina betyg hördes när jag börja där. Skolan är en jätte bra kristen skola med kristna lärare och kristna elever.
Föredetta elev
10 nov 2021

Traumatiska upplevelser

Ja… Var ska man börja? Jag gick på Pilträdsskolan från 2011 till 2019. Det har hänt så mycket. För det första så är skolan urkassa på att hantera mobbning och kränkningar, vilket både jag och mitt syskon fått uppleva. I årskurs 1 blev jag utfryst vilket jag dessutom berättade för min klassföreståndare flera gånger. Skolan gjorde aldrig något för att sätta stopp på det, utan jag fick gå hem varje dag med tankar om att det var fel på mig och att jag inte var tillräcklig. Det löste sig själv till slut. Det löste sig tyvärr aldrig för mitt syskon. Han blev kallad för saker, puttad, sparkad på. Flera möten anordnandes, men ingen förändring skedde. Skolan tog inte det på allvar. Så han fick byta skola. En av de bästa valen någonsin.
Jag fortsatte gå kvar, främst för att jag hade fått kompisar och var så traumatiserad att jag var rädd att jag skulle bli utfryst på nya skolan om jag bytte. Men iallafall så har jag mer att berätta.
Lärare. Det var så mycket problematik med lärarna. En träslöjdslärare fick ett utbrott och utryckte massa nedvärderande saker om kristna. Observera att Pilträdsskolan iallafall då utgav sig för att vara en skola med kristen värdegrund.
Det var en lärare som var sjukskriven i typ ett halvår? Och vikarierna var varken obehöriga eller motiverande. De brukade oftast bara låta oss göra vad vi ville.
Pilträdsskolan erbjöd skolskjuts när jag gick där, om dom gör det än idag vet jag inte. Men det jag vet är att chaufförerna inte alls kunde köra. Det var åtminstone 2 styckna som man inte ville åka med då de absolut inte kunde köra. Eftersom jag inte tänker nämna namn så får vi kalla dom Chaufför1 och Chaufför2. Chaufför1 hade varken särskilt bra hörsel eller syn. Det var många gånger han behövde tvärnita och ännu fler han åkte ner i diket. När man uttryckte sin rädsla så skrattade han bara.
Chaufför2 körde som jag vet inte vad. Han körde som om det var ett race. Han var lite vettigare än chaufför1, men det var fortfarande läskigt att åka med honom.
Det har ju funnits flera chaufförer genom åren, och jag minns att i årskurs 2 eller 3 så var det någon chaufför som alltid tvingade mig att krama honom. De gånger jag vägrade så skulle han bli ledsen och lipa. Väldigt obehagligt.
Sexuella trakasserier och övergrepp hände mellan elever men allt de fick var några veckors avstängning, vilket är helt sjukt.
Åren gick och skolan gick bara allt mer utför. Förra sommaren så blev en kvinnlig skolanställd misstänkt för sexuella övergrepp på en elev. Jag bytte skola.

Med andra ord: skolan borde stängas ner helt ärligt. Pilträdsskolan har bara gett mig och flera andra trauma.

Det enda positiva jag skulle kunna poängtera ut är väl skolmaten. Den var riktigt god under tiden jag gick där. Och aktiviteterna såsom here4u dagen osv var väldigt roliga.
Elev
9 okt 2021

Pilträdsskolan är bara en skola i vallby.

Gick där sen 1an och folk kunde reta mig utan att lärarna gjorde nått. Det fanns dock bra lärare, men senare slutade dom. I 8an blev jag utsatt av rasism. Som kuraton var medveten om och gjorde ingeting. ******** **** *** *********** *** ** ****** ****, och rektorena försökte dölja de iställt för att säga att hon fick sparken. Lärare var ofta sjuka, och man fick altid en vikarie som inte viste nått. Rektorena brydde sig aldrig. Lärarna och rektorerna uttryckte sig rasistikt många gånger. Det fanns lärare som favoritiserade elever, specielt om du var tjej och blond. Lärare som hatade sitt jobb sin ilska på eleverna. Men alla elever är på varandras sida och står ofta upp för varandra om man blir förnedrad ev en annan klass. Roliga aktiviteter uppkomer varhe år vilket alla uppskattade. Svag 2.5/10 får Pilträd.
Förälder / Vårdnadshavare
24 okt 2020

Dålig

Ingen aktiviteter till barn, ingen utveckling

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen