Omdömen

2.9
Baserat på 7 omdömen och 55 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
1 feb 2024

Pops ackedamy

Skolan ska läggas ner och vi elever tycker inte det är okej och vi barn vill ha kommunen ska hjälpa till och förstå lite vad som händer inga är intresserade och pops har inte råd
Föredetta elev
31 maj 2023

En dålig skola

Skolan har dåliga individuella anpassningar, Tar bort elevers stödlärare och byter ledning ca en gång om året. Lärarna är inte politiskt neutrala och straffar elever med fel åsikt.
Föredetta elev
9 nov 2022

Bättre förr

Dem va väl bra på att lära ut men när dem böt rektor så blev dem lite sämre i miljön och hur dem hanter eleverna. Jag bev utfryst och denna skolan var känd för att det inte skulle finnas någon mobbning/utfrysning alls. Men jag började när den gamla rektorn slutade och då sjönk nivån väldigt mycket
Förälder / Vårdnadshavare
29 okt 2022

Aggressiv mamma

Om du vill att ditt barn ska missköta sig i hemmet så att du nästan vill aga ditt barn så är denna skola perfekt för dig och ditt barn
Elev
10 okt 2022

BÄSTA SKOLAN

BÄSTA SKOLAN ASSÅ VARJE MÅNDAG ÄR DET SOVMORGON VI ÄR OFTA LEDIGA REKOMMENDERAR SJUKT MYCKE
Elev
23 feb 2021

Skolan är den bästa så om du kom in tacka JA

Den här skolan är jättebra! Musik samt andra lektioner är toppen! Man får spela i band (alla band har olika låtar och alla har var sit instrument i varje band) på ensemblen och sedan får vi visa upp de på avslutningen! Min klass och jag har fått stå på Dramaten och varit med på UR! Skolan är mysig och alla i vår klass kan hänga med alla de vill (för vi är så bra vänner allihopa) Vi arbetar digitalt på svenskan, so, no, ibland använder vi även msuikappar på musikteori. Vi får även egna iPads! Bästa skolan!
Föredetta elev
25 jan 2021

Rekommenderas ej

Bra hantering gentemot mobbning och starkt fokus på allas lika värde med undervisningen är kass. Rektorn är inkompetent och svarar inte på Mail om hennes jobb inte hänger på det. Lärarna bryr sig inte om enerverande anstränger sig eller sover på lektioner. Dålig hantering av alkohol och droger samt fokus på fel saker. Skolmaten är under all kritik och lokalerna är tråkiga.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen