Omdömen

4.0
Baserat på 17 omdömen och 132 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
2 maj 2023

jättebra!!

bästa skolan man lär sig så mycket och det är roligt att vara i skolan! Lärarna är jättebra och alla känner alla.
Elev
18 feb 2023

Naturvetenskapsprogrammet

För den som vill utvecklas!

Väldigt bra skola! Lokalerna är fina o fräscha och maten är på restaurangnivå! Lärarna engagerar sig i ditt mående och vill alltid att du ska utvecklas och göra ditt bästa. Speciellt är att eleverna respekterar varandra på hög nivå! Kommer från en stökigare skola och det här är som en dröm i jämförelse. Även studiemotiverade kompisar vilket är väldigt kul att ha :)
Annat
1 dec 2022

Dålig attityd

Elever och personal tar ingen hänsyn till boende i området, det parkeras hej vilt, körs fort, cyklas på trottoarerna, på vänster sida mm. och rektorn och de ansvariga fullständigt struntar i det.
Ett konstigt beteende hos en sådan välrenommerad skola som det verkar utåt.
Elev
3 okt 2022

NaturNatur

Bästa skolan, sök hit!

Bästa skolan någonsin!!! Denna skolan har förändrat mitt liv, helt ärligt. Så tacksam att jag sökte hit och kom in! Lärarna är bra och trevliga, maten är fantastisk och det finns FRUKOST! Bra elevkår tycker jag. Sök hit om du vill ha bra mat, lite stök, trevlig stämning och studiero!
Elev
23 sep 2021

Naturvetenskapsprogrammet

Perfekt skola för studiemotiverade elever.

Extremt sköna lärare som engagerar sig med eleverna. Känner mig som hemma. Skolmaten kan vara det bästa jag ätit, att ens jämföra kommunal skolmat med ProCivitas mat är bortom acceptabelt.
Elev
19 sep 2021

Samhällsprogrammet

Maten

Ang maten

Om du gillar utländsk och vegetarisk mat är det perfekt att välja procivitas. Under mina första veckor är har det varit vegetariskt 2-3 gånger i veckan. Inte speciellt gott. Det är många gånger som jag fått äta sig mätt på pizzasalladen/morötterna. Kockarna verkar också vara lite speciella.
Elev
6 feb 2021

ProCivitas ❤️

Älskar skolan, bästa valet jag har gjort
Elev
28 jan 2021

Som vilken skola som helst

Skolan är som vilken annan skola som helst. Tydliga grupperingar i skolan. Det är väldigt olik kvalite på lärarna, vissa är toppen, medans andra inte är det.
Elev
12 jan 2021

Super nöjd

Känner mig som hemma!
Föredetta elev
17 dec 2020

En skola av högsta klass

Stjärnorna säger allt!
Elev
13 dec 2020

Superbra skola!

Precis börjat 1an här och stortrivs, otroligt bra skola där lärarna är väldigt engagerade i sina ämnen och det märks att de vill lära eleverna. Ibland kan det bli lite favorisering bland elever men det brukar det nästan alltid bli. Ofta har våra prov varit anonymt rättade vilket är väldigt bra enligt mig! Overall en toppen skola!
Elev
12 dec 2020

Bästa skolan

Vill man utvecklas som person och utveckla sitt tänkande till nästa nivå så är detta bästa skolan
Elev
25 maj 2020

Procivitas💙

Riktigt jäkla bra skola! Sök hit om ni har chansen, ni kommer inte att ångra er!
Föredetta elev
19 mar 2020

ProCivitas

Jag tycker lärarna är rätt dåliga på att lära ut, dåliga på att informera och bryr sig inte ett skit om eleverna, spanska läraren är dock jätte bra, matsalen är super trång då vi delar den med en annan skola så det är ofta överfullt och man får stå hela sin lunchrast i kö, betydligt bättre mat än kommunala skolor, man måste klä sig väldigt propert uppmanar lärarna, lärarna är också extremvänster (inte alla men många) skriver du en uppgift som inte delar deras åsikt får man F, rekommenderar inte, dock har ProCivitas ett bea rykte och när man söker jobb ser det bra ut att man gått där

Svar från ProCivitas Privata Gymnasium Växjö

Beklagar att du får en negativ bild av delar av vår verksamhet. Vi är dock trygga med att vi har en väl fungerande kvalitativ skola där eleverna i utvärderingar bedömer bla undervisning, återkoppling på studier, trygghet, studiero och mat högt.

Vi vet även att lärare och personal är mycket engagerade i sina uppdrag och att en av våra främsta framgångsfaktorer är att skapa goda relationer med våra elever.
Det finns säkerligen lärare som har sina politiska hemvister i flera olika politiska uppfattningar, vilket så klart speglar samhället i stort och det blir självklart orimligt att många skulle vara extrem åt vänster eller höger. Lärarnas professionalitet och yrkesstolthet är på alla skolor ett signum där det är självklart att bedömning och betygsättning grundas i kunskapsnivåer i förhållande till ämnets kunskapskrav.

Vi har en utmaning med vår matsal där det två gånger per vecka kan vara långa köer. Vi håller på med att se över hur vi kan bygga om för att få ordning på detta. Du har en poäng med att vid jobbsökande så kan en ProCivitas-elev vara mer attraktiv. Det är för att vi vet att de får med sig goda kunskaper och drivkrafter för att ta sig långt. Det finns ingen dresscode för våra elever. Kom som du är.

Vänliga hälsningar
Johan Kåberg, rektor
Elev
28 nov 2019

Riktigt bra skola!

Riktigt bra skola som ger en bra förutsättningar för framtiden. Bästa skolrestaurangen i norra Europa!
Elev
12 sep 2019

Skolan är jättebra!

Skolmaten är bra, lärarna är väldigt bra & lokalerna är faktisktiska!!!
Elev
3 sep 2019

Skolan är liten och mysig med bra lärare

Jag gillar skolan för att den är liten och trevlig med bra lärare och en bra skolmiljö att jobba i.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen