Omdömen

2.2
Baserat på 17 omdömen och 137 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
21 aug 2023

Bra skola om du behöver nystart

Jag bytte hit från centirua. Jag trivs så bra här. Alla lärare har välkomnat mig. Jag gillar det faktiskt väldigt mycket.
Elev
13 jul 2023

Ont om lärare och otrevlig rektor

Jätte ont om lärare vilket ledde till att vi inte fick några genomgångar eller utbildning i två ämnen under ett helt år vilket resulterade i att nästan alla i klassen fick F på proven, vilket berodde på att vi aldrig fick genomgångar. När lärare var borta meddelades eleverna sällan, vilket gjorde att man ibland fick vänta i flera timmar på lektioner som inte blev av. När vi pratade med rektorn (vet inte om det forfarande är samma) så var hon bara tjurig och otrevlig. Alltid när vi ville ge konsertiv kritik togs vi aldrig på allvar och fick bara otrevliga svar tillbaks av rektorn. Jätte besviken på den dåliga kommunikation och hur vissa saker hanterades. Samtidigt fanns det även jätte bra lärare jag forfarande är mycket tacksam för och bra sidor men vissa saker tycker jag kunde ha hanterats mycket bättre. Mycket besviken på rektorn (vet som sagt inte om det är samma längre)
Elev
19 jun 2023

Lärare slog mig!

Lärare har slagit mig och vissa kan inte äns svenska
Elev
19 feb 2023

Blandat

Bra lärare, de är trevliga och mycket hjälpsamma. Det gäller även all personal. Kan tyvärr inte säga att maten är 100%.
Elev
18 feb 2023

Rönnbyskolan

Inte bästa maten men fantastiska lärare. Skulle kunna lägga mer pengar på att fixa till i gamla byggnaden.
Förälder / Vårdnadshavare
6 feb 2023

Hemskt

En skola som inte lärt sig någonting. Har en dotter som har många obehagliga minnen från sin skoltid. Mår ifruktansvärt dåligt ff. De är 13 år sedan hon slutade. Både lärare och övrig personal elever deltog i mobbningen. Öppet. Ingen ingrepp. Polisanmälde skolan men inget hände.
Förälder / Vårdnadshavare
19 dec 2022

Mobbning och kränkande kommentarer.

Dålig skola som inte tar ansvar och lägger över allt på elev eller vårdnadshavare då mobbning förekommer. Även mobbning och kränkande kommentarer förekommer från lärare. Skolan tar inte heller sitt ansvar när det kommer till att ge stöd åt elever och sätta elevens bästa i fokus. Placera inte ditt barn här.
Annat
25 okt 2021

Anonym

Enstaka lärare bra, andra favoriserar. ******* är den värsta****** jag sett
Förälder / Vårdnadshavare
30 sep 2021

Mellan dålig och okej

Vissa lärare är bra och engagerade. Andra är lata och följer minsta motståndets lag. Tyvärr är även de bra lärarna konflikträdda och undviker att ta tag i problem med mobbing osv. (precis som andra skrivit i sina omdömen). Misstänker att de saknar stöd från rektor (som i sin tur saknar stöd från kommunen). Tystnadskultur råder och lärare törs inte tala med rektor om problem. Rektor törs i sin tur inte tala med sin huvudman om problemen. Alla är rädda för repressalier och viktigast av allt är att skydda skolans rykte.
Förälder / Vårdnadshavare
31 maj 2021

Personalen väljer att titta bort.

Rena flugorna herre bland barnen. Personalen tittar bort och går tom därifrån ibland när det blir bråkigt. Rektor och pedagoger sopar allt under mattan.
Föredetta elev
28 apr 2021

Horribelt

Under hela den tiden jag gått på Rönnbyskolan har mobbning skett på flera håll utan att det känts som lärare/rektor har brytt sig alls. Vissa lärare är relativt bra men de flesta har verkligen ingen aning eller har ett mycket skevt sätt att lära ut på.
Förälder / Vårdnadshavare
19 apr 2021

Dålig

Tar inte mobbing på allvar där lärare och rektor inte tar sitt ansvar. Man blir ifrågasatt som förälder när man påtalar problem.
Elev
1 apr 2021

Rönnbyskolan är dålig

Skolan är under all kritik dåligt styre låg resort till eleverna och inga logiska scheman
Elev
1 apr 2021

Katastrofal skola

Otrevlig rektor som inte respekterar eleverna. Elevråd finns inte heller och dåligt samarbete mellan lärarna. Mobbning förekommer också och många lärare som inte har nån aning om hur man lär ut.
Förälder / Vårdnadshavare
9 mar 2021

Tar inte tag i mobbning och misshandlar.

Otryggt och bråkigt. Det finns en del bra lärare men många verkar ha gett upp. Kränkningar och misshandlar är vardagsmat, speciellt på fritids.
Elev
2 aug 2020

Bra skola

Bra skola, mycket bra lärare, tråkigt med dålig budget.
Elev
23 mar 2020

Säker skola

Bra skolmat, dåliga lokaler, lärarbrist

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen