Omdömen

2.4
Baserat på 9 omdömen och 81 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
23 feb 2023

usch på denna skola!

Jag hatar denna skola, lärarna bryr sig inte om elevernas hälsa och ingen lärare är bra på sitt jobb. Alla ger bara eleverna ångest
Elev
31 maj 2022

ÄLSKAR!!!❤️❤️

jag älskar sävar skola!! maten är skit men skolan är jätte bra! väldigt chill🫶🏼🫶🏼
Elev
12 okt 2021

Hemsk!!!

Det är ett fängelse!!!
Förälder / Vårdnadshavare
24 aug 2021

Personalen är helt avgörande.

Det är precis lika illa nu som när skolan figurerade mycket i pressen på grund av den utbredda mobbningen på skolan. Lärarna lägger all skuld på offren, även mitt framför ögonen på oss föräldrar.

Lärarna verkar ha väldiga problem med att använda det system som de ska använda för att kommunicera med oss föräldrar (Unikum). Lärarna har en väldig övertro på läxor, vilka oftast består av taskigt kopierade lösblad där bara själva inlämningen kontrolleras utan någon pedagogisk uppföljning. De informationsblad som de skickar hem med barnen (eftersom de inte klarar av att använda Unikum) präglas av dålig grammatik, tvetydiga budskap och felstavningar.

Utvecklingssamtalen är helt sanslösa, det finns överhuvudtaget ingen koppling till målen och barnets lärande är inte något man pratar om. Utvecklingssamtalen handlar huvudsakligen om lärarnas situation, och det fiskas ogenerat efter sympati och förståelse för den otacksamma och svåra uppgift de dagligen ställs inför.

Skolgården präglas av anarki och frånvaro av vuxna. Varje gång man går runt och letar sitt barn (personalen har aldrig någon aning om var barnen är) kommer man att tänka på William Goldings dystopiska mästerverk.

Jag sätter hellre mitt barn i ett turkiskt fängelse än i denna skola.
Föredetta elev
13 aug 2021

Det finns mer att göra. Ta ansvar!

Bedrövlig skola där misshandel och mobbning är vardag och så har det alltid varit från 60 tal till idag, känner/vet många personer som känner igen sig i detta genom alla år skolan funnits även de som nu inte lever längre och som bar med sig hemska minnen genom hela livet, men även en del fantastiska lärare som gjort skolan lite bättre.

Alla som känner igen sig, ni är inte ensamma.
Elev
24 nov 2020

Sävar skola

Skit mat, bra personal överlag å skola med ett umgängesrum med soffor man kan va i på raster
Elev
28 jan 2020

Snälla kan jag få byta skola

Ingenting är bra
Maten smakar aldrig bra
På skolgården är de ända roliga en liten ring me barn i mitten
Elev
20 dec 2019

Skolan är toppen!

Jag älskar sävar skola, jag känner mig trygg när jag är i skolan. Jag saknar faktiskt skolan på loven😫 Skolmaten är god. Jag älskar min klass, i fyran var vi helt kaos, men nu i sexan är den perfekt. Vi fick hjälp av personer så att våran klass skulle bli bättre och det blev den!
Elev
30 nov 2019

Skolan är sådär. Stökigt och ingen arbetsro!

Stora klasser vilket gör att det är stökigt nästan varje lektion och man får knappast någon hjälp. Det är även stökigt för att de flesta lärare knappt bryr sig. Det ända som inte gör den hemsk är att lärare försöker bry sig om elever.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen