Omdömen

2.3
Baserat på 6 omdömen och 53 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
7 feb 2024

Sämsta skolan i västerbotten

Allt suger på den här skolan
Elev
20 apr 2023

DÅLIGT!

Jag är en elev i årskus 5 och våran matte och Natur vetenskaps lärare är nyss utbildad och lär oss ingenting, vi fattar inget hon säger och hon bry inte sig om elever. Jag är faktist en elev i det här skolan och det blir mycket kaos. En gång fick jag dålkigt på natur vetenskaps provet, jag frågade henne vad jag hade gjort fel och hon sa "hur ska jag veta". Asså du är läraren vadå hur ska jag veta. Och hon gör matten fel också och är dum.
Elev
8 dec 2022

Rekommenderar inte skolan för dina barn.

sämst ingen blir lika behandlad skolan låter tjejer fota men dem gör inte det, och ifall vi skulle ens skämta om det skulle vi polisen på oss dem mobbar oss och skolan gör inget om det ifall man har skadat sig är aldrig sjuksköterskan där inga lärare bryr sig om killar bara tjejer när man vill ha hjälp gör dem först till tjejerna alltid. och när man är vid is backen får tjejer åka på ett ställe inte killar får inte dem får ta med godis T.EX när jag tog med tuggummi sa dem att dem skulle ringa hem till mina föräldrar och tar med sig godis och lärarna bryr sig inte! tjejerna får snacka lärarna bryr sig inte ifall en kille snackar så skickar dem ut en ur klassrummet dem får vara inte på rasterna och dem bryr sig inte men när en kille ens försöker så mejlar dem hem. och ifall man har varit med i ett bråk när bara tjejerna har gjort allt men killarna gör ingenting får vi mej att vi har slagit dem när vi egentligen sa slut vi vill inte bråka. och ar aldrig sjungit under den dag och sen när man säger till lärarna så säger dom vad har du gjort då men när man säger inget så går läraren till barnen och frågar dem säger nej och läraren går iväg. och när man har sett dem göra och man säger i en grupp av 6-8 pers att dem har gjort dem tar med dom privat och dem säger i kö r 2-timmar nej vi har inte gjort det tills dem blir less och ger upp. därför ger jag gärna men kan inte -1/10
vi killar som har blivit anklagat att sjungit något dåligt om dem men vi har inte gjort nånting.
Föredetta elev
5 dec 2022

Dålig

suger dåliga lärare ingen bryr sig om eleverna
Elev
17 jan 2021

Jalla då mycket bra

Fin fin skola brevid ett bra utbud att affärer
Elev
5 dec 2019

Stökig, bråkig och icke välskött

Stökiga elever, dåligt skötta lokaler, vart mycket mobbning osv på skolan under åren. Det enda positiva med skolan är nog att vissa lärare är snälla och bra på att lära ut.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen