Omdömen

2.1
Baserat på 6 omdömen och 46 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Förälder / Vårdnadshavare
5 feb 2024

Brist på personal

Får knappt information om hur det har gått med mina barn under dagen då när man hämtar de finns det ingen pedagog kvar för dagen som har varit med mina barn under dagen. Det är så många olika pedagoger som jobbar på deltid och mina barn får vara med så många olika pedagoger varje dag och det gör att de känner inte någon knytning med någon pedagog.
Förälder / Vårdnadshavare
6 okt 2023

Kommer inte välja för mitt nästa barn

Tycker personalen tydligt visar vad de tycker om specifika barn och att de tycker att allt bara är en börda. Får knappt veta vad som gjorts under dagarna och vill inte lämna mitt barn på morgnarna. Kommer inte välja samma förskola till mitt nästa barn
Annat
30 mar 2023

Välj en annan förskola om du kan

Instämmer med en tidigare recensionen. Delar det helt och hållet. Önskar att jag vetat om detta när jag skulle välja förskola. Ringer hem barn hela tiden trots ingen sjukdom. Dock är viss personal bra.
Förälder / Vårdnadshavare
24 mar 2023

Välj annan förskola om möjligt.

Inte alls nöjd med Skörby förskola.
Har aldrig fått se en pedagogisk plan, får nästan aldrig höra om vad de gjort specifikt under dagen trots att jag frågar.

Personalen skickar hem barnen för minsta lilla, vid flera tillfällen har jag fått lämna mitt arbete bara för att hämta ett fullt friskt och piggt barn pga dålig anledning.

Vid ett tillfälle hävdade de feber och när jag kom fanns inga tecken på det varpå jag konforterade den bedömningen och fick svar att person X tyckte det men den är inte här nu, men det är nog bäst att barnet får gå hem och vila för säkert skull.

Vid ett annat tillfälle bad jag personalen skriftligen skriva några korta rader om mitt barns utveckling och hur de ser på saker, men fick då svar att "vi gör inte sånt"

Summerat: En förskola med trött personal som inte vill göra annat än att enbart "passa ditt barn under fri lek" och även då alltid har en ambition att skicka hem så många som möjligt.
Förälder / Vårdnadshavare
26 aug 2021

Rekommenderar varmt

Trevlig personal, mitt barn är trygg där. Otroligt fin utegård!
Förälder / Vårdnadshavare
3 sep 2020

Oengagerad och trött personal

Inte alls nöjd. Vid hämtning och lämning får jag dra ur personalen information om hur mitt barns dag har varit. Krystad stämning. Personalen känns oengagerad och trött. Det är med en klump i magen som jag lämnar mitt barn där.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen