Omdömen

3.5
Baserat på 2 omdömen och 18 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Annat
13 apr 2024

Fantastisk dagis/förskola!

Jag gick på denna förskola 2011-2016 och det var en fantastisk dagis/förskola som jag gick på! Lärarna var snälla och brydde sig om alla, det fanns oändligt med saker och aktiviteter att göra, och lärandet där var helt utmärkt!

Jag kommer ihåg alla samlingar där lärarna gjorde massor av aktiviteter tillsammans med oss och vi fick då också ta och äta en frukt om vi ville. Jag tog alltid bananerna. Jag kommer aldrig att glömma en av musiklektionerna på förskolan när vi fick turas om att testa på att spela vissa typer av instrument.

Jag kommer ihåg kullen i utegården som jag alltid var vid på rasterna och vid sandlådorna. Jag kommer också ihåg när jag stoppade in mitt finger i en av handfats hålen och gjorde mig då illa och behövde åka till sjukhuset för att sy mitt finger.

Jag hoppas det är lika bra eller till och med bättre nu på Solvägens förskola än vad det var när jag gick här. Jag är säker på att alla som jobbade på Solvägen när jag gick på denna förskola jobbar inte här längre, men jag önskar alla dem och dem som jobbar nu på den här förskolan lycka.
Förälder / Vårdnadshavare
5 dec 2019

Rekommenderas starkt!

Fantastisk förskola med fin pedagogik med barnens utveckling i fokus. En liten förskola där man hjälps åt över avdelningsgränserna.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen