Omdömen

2.3
Baserat på 4 omdömen och 35 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Förälder / Vårdnadshavare
13 apr 2024

Trygghet saknas

Håller helt med tidigare kommentar. Kan inte tala för alla avdelningar, antar jag. Finns som föregående sagt, någon enstaka stjärna till pedagog, men annars motsatsen till lyhörda.
Barn förväntas redan som 3årigar ha förmåga att kunna lösa konflikter själva för att få vara med tydligen. Må vara en skola men upplever att det saknas en hel del trygghet och omsorg. Fattas även en del större beslut utan att inkludera vårdnadshavare.
Stängda dörrar runt även yngre barn utan vuxna. Alla får inte vara med. Barnen ska anpassa sig efter verksamheten, verksamheten anpassas inte efter barnen. Barn skickas hem på bristande grunder. Även pyssel som barnet fått ta hem var till större del gjort av personal, kanske lite limmat men inte direkt skapat av barnet.
Betygen hade kunnat se annorlunda ut, men pga brister i att inkludera och trygghet faller betygen på det flesta punkter.
Förälder / Vårdnadshavare
22 jan 2024

Komplicerade

Komplicerar till allting och lyssnar inte.
Förälder / Vårdnadshavare
8 sep 2022

Språkförskolan

Håller med föregående talare. Ser inte den enskilde barnets särskilda behov. Alla ska rättas sig i ledet. "Såhär har vi alltid gjort och då får dom rätta sig efter det". Känns som dom prioriterar deras språkundervisning före barnets grundläggande behov som närhet och trygghet. Svårt att nå fram till ansvarig personal, där dom helst kommunicerar via mail? Sen om det inträffat en incident skyller de ansvariga ofta ifrån sig och tar sin egen personal i försvar i första hand, istället för barnet. Rörigt system för kläder. Där man ska lämna skor i torkrummet, sen resten av kläderna utanför avdelningen där det är alldeles för lite plats för ytterkläder. Liten rastgård där det bokstavligt myllrar med ungar. Och ofta när man öppnar grinden försöker ungar gå ut. Känns inte som dom har koll riktigt. Finns några guldkorn till barnskötare men förövrigt förstår jag inte vad som är så bra med denna förskola.
Förälder / Vårdnadshavare
31 aug 2021

Låg andel förskollärare

Förskolan har nog varit bra men nu verkar de mest leva på gamla traditioner och har tappat engagemanget. Väldigt låg andel förskollärare på mitt barns avdelning, även låg andel behöriga lärare sen i jämförelse med de kommunala. Stelbenta och svårt att se enskilda barns behov. Lite tråkig gård. Väldigt stora avdelningar med 21-22 barn vilket blir för intensivt för de minsta. Mycket samlingar vilket kan vara bra för barn som gillar att sitta still.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen