Omdömen

3.6
Baserat på 24 omdömen och 188 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
9 maj 2023

Samh

Dåligt

Skolmaten är kall, dåligt tillagad, ovarierande och vid ynka tillfällen otillagad, skolsystemet suger och vissa lärare är som rasister från 40-talet, studietiden som fom säger är så brs är alltid full och det tar minst 30 minuter för att få hjälp
Föredetta elev
25 aug 2022

Ekonomi

Dålig skola

Dålig skola, lärarna bryr sig inte om eleverna och eleverna får inte ens plats på skolan. Trånga lokaler och spring mellan andra lokaler. Många elever är väldigt otrevliga, väldigt dålig stämning.
Elev
25 aug 2022

Ekonomi

Ingen bra skola

Inte bra alls, lärarna ser inte eleverna och många elever är väldigt otrevliga. Inte bra stämning och väldigt lätt att bli utfrusen.
Elev
21 okt 2021

Samhälle media

Bästa skolan

STAGG STAGG TILLS VI DÖR! Älskar skolan och dess härliga vinnar anda. Går media och det är absolut den bästa linjen på skolan. Macs!!😏 Finns inga bättre lärare än på media och dessutom har vi hela 4:De plan för oss själva, så skönt. Jag rekommenderar definitivt skolan. Det enda dåliga är att vi är så fruktansvärt många att köerna till matsalen kan vara 15-20 minuter (vill vara anonym!!!)))
Elev
5 okt 2021

Samhällskunskap

Besviken

Tipsar inte. Inne på mitt tredje år och har aldrig träffat min rektor, och aldrig fått någon omtanke av lärare förutom min engelska lärare. . Vilket kanske är svårt för 3000 elever men man känner sig inte sedd på denna skola. Sektionerna drivs av elever. Och bara vissa får vara med. Gjort min gymnasietid betydligt tråkigare att inte fått vara med
Elev
10 sep 2021

Mycket bra!

Jag tycker skolan är jättebra.
Föredetta elev
30 maj 2021

Rätt skola för gymnasiet

Enkelt att få höga betyg, mestadels bra lärare. Sämre skolledning dock...
Elev
5 dec 2020

Staggneliusskolan

Jag tycker den är bra och lärarna är bra och man får bra studiero. Den ligger även väldigt central och är väldigt fin.
Elev
24 nov 2020

Stagnelius

Bra lärare fin skola. Men främst bästa ruggbylaget
Elev
22 nov 2020

10/10

Älskar Stagnelius!!! Sjukt bra lärare och bra utbud av olika program. Dessutom riktigt är den riktigt fin och är bra placerad i Kalmar där man har nära till de centrala. Det enda dåliga är att man tillbringar en hel del på storken vilket gör att man inte riktigt får den där känslan av att man går på stagg. Men överlag hade jag aldrig kunnat tänka mig en annan skola! Rekommenderar 10/10❤️
Elev
7 nov 2020

Typisk vänster småstadsskola

Värdelöst. Vi trängs i korridorer och matsal. Finns handsprit att ta på händerna visst men vad hjälper det? Nu ska majoriteten av klasser i trean plugga delvis på distans. Men mycket mer åtgärder måste tas om vi ska minska spridningen av covid. Det är inte hållbart. Varför väntar skolledningen tills det är för sent för att göra förändringar? Ska vi gå och trängas i skolan rädda för att bli sjuka och inte ha ett annat alternativ? Jag tycker inte att det är rätt på något sätt alls. Vill du inte bli sjuk? Då får du inte ta studenten... hjärndött

Lärarna är i majoritet helt okej men undantag finns. Vänsterpropaganda och samhällets hjärntvättning gör det omöjligt att slippa undantagen. De som är för dumma för att tänka själv, Eva Marie
Elev
3 nov 2020

Covid-19

Skolans hantering av Covid-19 är ett skämt. Skolan jobbar överhuvudtaget inte för social distansering. I matsalen kan det vara flera hundra personer samtidigt.

Står förvisso lite handsprit här och var men vad hjälper det när vi är som packade sillar i klassrummen? Vi har flertalet bekräftade fall och skolan är från ett smittspridningsperspektiv en tickande bomb.

Är orolig för min säkerhet varje dag men kan inte stanna hemma eftersom vi har skolplikt.
Elev
11 okt 2020

Sämsta skolan i Kalmar

Väldig dålig skola. Helt värdelös. Sämsta jag sett
Elev
6 okt 2020

Mvh Staggnist

En jättefin skola med bra linjer och lärare
Elev
14 mar 2020

Fantastiska möjligheter

Handels och administrationsprogrammet tipsar jag fullkomligt! Super bra lärare, så mycket erfarenheter och möjligheter!

Personalen i matsalen är dessutom så trevliga.

Överlag en helt fantastik skola med väldigt genuina lärare och personal som alltid finns till hands vid de minsta lilla!
Föredetta elev
19 jan 2020

Älskar skolans miljö, lärare och elever!

Najs skola att gå på, riktigt bra handels lärare!
Elev
9 jan 2020

Bästa skolan!

En skola för dig som just gillar skolan! Kompetenta och trevliga lärare, höga krav ställs och mycket tid energi kommer gå till plugg- men det är värt det. Intressanta lektioner för dig med samhälle/ekonomi intresse med flera olika inriktningar, där jag lovar att det kommer bli 3 lärorika år av superbra undervisning. Lokalerna är fina och den anrika byggnaden utsöndrar en viss känsla av storhet och känns som en ”klassisk” skola, men som fokuserar mycket på mångfald och viktiga samhällsämnen. För sam elever hålls valvaka vid stora internationella val och intressanta föreläsningar anpassat för alla linjer. Skolan har en matsal som ofta är överfull, vilket är ett minus- men anledningen är för den sjukt goda maten och trevliga resturang personalen! Vill du träffa kommentera lärare och känna en meningsfullhet med det du lär dig? Är du beredd att plugga mycket och ha krav på dig? Vill du uppleva en magisk skolanda med roliga aktiviteter och en elevkår som äger? Ja, då är stagg rätt för dig!
Elev
26 dec 2019

Bra skola!

Skolan är bra på det stora hela. Lärarna gör sitt jobb fantastiskt och elevkåren är toppen. God mat och härlig stämning i en anrik byggnad!

En specifik negativ sak som däremot bör nämnas är att eleverna tvingas springa till en annan lokal på en annan skola för att ha vissa ämnen. Vissa klasser har bara någon lektion där i veckan medan andra har nära hälften av alla sina lektioner där. Det blir ett väldans massa spring, och rasterna blir ofta korta.
Föredetta elev
24 dec 2019

Skolan är inte bra!

Tycker skolan jobbar för lite med att alla sjka få ha någon att umgås med.
Föredetta elev
29 nov 2019

Världens bästa skola

Fantastisk skola, och god mat!
Föredetta elev
29 nov 2019

Underbar skola!

Hade fantastiska tre år här. Fin gemenskap, roliga aktiviteter och fantastisk skolmat som jag saknar såhär flera år efteråt!
Föredetta elev
23 okt 2019

Bästa gymnasieskolan

Bästa tre åren i mitt liv, rekommenderar stagg till alla som klarar av att visa lite jävla anamma och lärare som ställer krav. Är du en gnällspik som inte gillar att plugga är det inget för dig. Skolandan är stark och det är en plats där du som staggnist kan vara dig själv. Många aktiviteter sker under året!
Elev
11 okt 2019

Hur man spenderar sin gymnasietid på bästa sätt!

Mysig och genuint trevlig skola med kompetenta lärare och skolledning som förstår om det blir stressigt, skolan tar allvarligt på stress och gör allt för elevernas välmående.
Elevkåren gör ett fantastiskt jobb som gör din gymnasietid lite lättare.
Vi kom, vi såg, vi segrade
Elev
22 sep 2019

Bra men lite plats

Skolan är rätt liten och istället för att bygga ut så tvingas vi elever att gå ca 15 min mellan lektioner för att komma t andra lokaler, i land hinner man inte ha ngn rast och man får stressa mellan byggnaderna för att man vägrar att bygga ut och tycker att vi ska ta vara på andra lokaler. Men skolan är toppen och det ör underbara lärare som kan och brinner för det de gör

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen