Omdömen

3.3
Baserat på 2 omdömen och 18 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Student
3 okt 2022

Jätte bra skola!

Skolmaten är den bästa någonsin, av 5 skolor har denna vart den bästa både med maten och lärare. Lärarna bryr sig verkligen en. Nu var det dock 6 år sen jag gick här, men mina syskon gick kvar och dem tyckte det var en bra skola. Det enda som kan ha varit negativt (tyckte vi då) att vi inte fick vara inne på rasterna, typ i korridoren. Men det spelar egentligen ingen roll
Student
13 mar 2021

Kaosklasser

De flesta lärarna är helt sjukt ignoranta när elever har det svårt i skolan och behöver hjälp, de lyssnar inte på eleverna och låtsas inte se. Skolmaten brukar oftast vara rätt bra om man jämför med andra skolor men ofta hittar man hår i maten och kyckligen är ofta inte färdiglagad, vilket är farligt. Gammal mat används om och om igen, salladen är brun och äcklig och det är i allmänt rätt ofräscht. I vissa klasser är arbetsron väldigt bra men det varierar, i vissa klasser är det kaos och lärarna gör inget åt det. Lärarna vågar inte säga ifrån, och elever skyller på att de aldrig fått någon läxa om de glömmer och lärarna låter det ske.

Det är mestadels fräscht i skolan, men skoltoalettera luktar skit. Folk spolar inte, de tänder eld på papperskorgarna, det är lera och smuts på golvet och allmänt äckligt.

Vissa lärare säger inte till som de borde och de lyssnar inte, de är väldigt på och ger inte frihet, det är som att sitta i fängelse. Lärarna skapar ofta en otrygg och obekväm miljö i klassrummet. Mobbning sker och grupptryck är vanligt, men lärarna är blinda för detta och väljer medvetet att inte se.

Har man höga betyg så blir man kallad ett A-barn, har man låga betyg blir man kallad dum. Är man intresserad av något blir man retad för det och om man säger något till lärarna får man skit för det. Favorisering och grupperingar sker.

Det som avgör din skolgång här är helt din klass och din lärare, du kan både få tur och väldigt otur.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen