Är du elev, förälder eller lärare? Lämna ett omdöme.

1 Omdöme

3.7
Bra
0
1
0
0
0

En ganska bra skola!

3.8
Elev · 29 juni 2020
Elev · 29 juni 2020
Mellanstadiet på Storsjöskolan är ganska så bra. Skolan har ganska få ’skolresor’ om man säger så. Maten upplever jag inte uppskattas av alla men den är god. Bra tillgångar med bibliotek och badhus nära till skidspår och konstgräs. Skolan har även ett fritids som heter ’Klubben’ med bra personal men enligt mig så saknar klubben vissa aktiviteter som önskas skulle finnas och att det är lite tråkigt där.
Skolan har en grupp som jobbar med att stoppa mobbning och skapa trivsel bestående av barn och ansvariga pedagoger. På lektionerna kan det vara svårt att hänga med för vissa enskilda. I korridorerna kan det kännas läskigt om man är ensam pga att de äldre personerna från högstadiet ofta är där

Ansök till skolan

Ansök till skolan genom att klicka på knappen och fyll i ansökningsformuläret. Skolan kommer höra av sig till dig efter att du skickat in ansökan.

Skicka ansökan

Jobbar du på skolan?

Samla feedback och omdömen i realtid från elever, föräldrar och lärare. Med SchoolParrot ökar ni skolans transparens och förtroende. Prata med oss så berättar vi mer.

Läs mer
Frejavägen 17, 90788, Holmsund
Micael Bergström
090-163167

Fakta om skolan

 • Meritvärde
  207.8
 • Antal elever
  202
 • Antal lärare
  17
 • Antal behöriga lärare
  17
 • Elever per lärare
  11.9