Omdömen

2.4
Baserat på 5 omdömen och 45 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
20 dec 2019

Sanna mina ord skicka inte små stackars barn hit.

Usch för eleverna hemskt uppfostrade, snobbiga, ytliga,dryga,varenda än har hybris så det bara sjunger om det. Och sist MEN absolut inte minst riktigt dålig attityd mot allt och alla. Tack för mig.):
Elev
20 dec 2019

Fler nackdelar än fördelar

Finns lärare där som man måste ta en rejäl funderare om det verkligen fått en lärare examen. De favoriserar,orättvisa, är konflikträdda, stänger dörren framför en när man försöker diskutera. Lokalerna stinker urin, det är dåligt städat. Och rektorerna vill jag inte ens tala om kanske för att jag inte sett dem på 3 år, Vet varken vad hen heter eller hur hen ser ut. Och maten får fan priset näst intill oätligt . i allmänhet är personalen otrevliga. Men det finns dock ett fåtal riktigt bra lärare. Kärlek till er<333
Elev
20 dec 2019

Skolan har fler nackdelar än fördelar

Finns lärare där som man får ta en rejäl funderare om de ens fått en lärare examen. De favoriserar, vågar inte ta en konflikt, stänger dörren framför nosen när man försöker diskutera. Lokalerna är hemska stinker urin, dåligt städade. Maten är näst intill oätlig men det är bara trycka. Rektorerna vill jag inte ens tala om då de inte visat sig på 3 år, vet inte vad det varken heter eller hur de ser ut. Och elever får fan priset då dem är hemskt uppfostrade, dryga, ytliga, snobbiga, elaka. Det ända positiva är att det finns några superbra lärare
Elev
14 dec 2019

Rekomderar inte

För mycket invandrare och otryckt
Elev
9 dec 2019

Skulle inte rekommendera

Riktig dålig. Hemska rektorer, hemska elever, hemsk mat.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen