Omdömen

3.0
Baserat på 2 omdömen och 18 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Förälder / Vårdnadshavare
4 apr 2023

Borlänges absolut bästa skola!

Bästa skolan i Borlänge!!!! Fantastiska lärare. Nära till naturen, skidspår, fridrottsanläggning, fotbollsplan, gymnastiksal, skridskobana, fanns även ett fantastiskt renoverat badhus med rehabiliteringsinsatser....ja fram till kommunen stängde det mot invånarnas vilja.
Här på Tunet kan barnen vara just barn ända upp till 6:an, barnen behöver inte växa upp så snabbt som på övriga skolor i Borlänge.
Rekommenderar verkligen skolan, gick på skolan själv F-6.
Flyttade tillbaka i vuxen ålder och nu går mina barn där och mina vänners barn. Men en nackdel finns med skolan, underhållet är extremt eftersatt, skulle behövt en renovering redan när jag gick där för ca30år sedan. Går inte snabbt när Borlänge kommun ska renovera Tunet om man säger så. Synd då det är den absolut bästa, trevligaste och tryggaste skolan man kan välja till sitt barn.
Annat
30 aug 2020

Inte så bra!

Det är en väldigt gammal och nedgången skola. Väldigt trångt och dåligt med utrymme för elever att tex ta på sig ytterkläder, gå på toa. Dåligt med rastaktiviteter, stor och tråkig skolgård med asfalt som är sprucken eller uppskjuten så det är lätt snubbla. Finns några guldkorn till lärare, några!!

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen