Omdömen

2.3
Baserat på 20 omdömen och 138 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Föredetta elev
20 apr 2023

Utmärkt bra skola!

Västangård skola är en fantastisk skola som verkligen fokuserar på att ge eleverna den bästa möjliga utbildningen. Skolans personal är engagerad och dedikerad till elevernas framgång och välstånd, och de arbetar hårt för att säkerställa att varje elev känner sig stöttad och uppmuntrad under hela sin tid på skolan.

En av de saker jag gillar mest med Västangård skola är den mångsidiga läroplanen, som sträcker sig över en rad olika ämnen och ämnesområden. Detta ger eleverna möjlighet att utforska sina intressen och passioner samtidigt som de får en stark grund inom kärnämnen som matematik, svenska och engelska.

Skolan har också en mycket positiv och välkomnande atmosfär, där eleverna trivs och känner sig hemma. Personalen och lärarna skapar en trygg miljö där eleverna kan växa och utvecklas både akademiskt och personligt.

Sammanfattningsvis kan jag starkt rekommendera Västangård skola till alla som söker en högkvalitativ utbildning i en stödjande och välkomnande miljö. Skolans personal är fantastisk och engagerad, och eleverna kommer att lära sig mycket och ha kul under hela sin tid på skolan.
Annat
27 mar 2023

Märkligt!

Att "vi i femman " har vunnits i semifinalen av just denna skola!
Nog gör dom något rätt!
Elev
6 jul 2022

Maktgalen rektor.

Precis som alla andra omdömen så är det i sig en okej skola med ändå bra lärare men den blir styrd av fel person. Förstår inte på varför vår rektor valde denna karriär då hen inte har någon empati och kan uppenbarligen inte hantera makt. I vintras var ventilation avstäng därav behövde vi öppna fönstrena så alla minusgrader fick flöda in, som grädde på moset var elementen avstängda med så det blev ju lagomt kallt… Varje gång man tar upp något så trycker hen undan det med ett ”ska tänka på det” eller ”ska ta upp det” men aldrig blir det en skillnad. Elevernas mående ligger i lägsta prioritet så om du tänker sätta ert barn här, nej. Tänk. Inte. Ens. Tanken.
Förälder / Vårdnadshavare
3 jun 2022

Ingen empati hos lärare och rektor

Elever som behöver stöd får inte det. Lärare säger att alla elever ska behandlas lika - inga anpassningar trots diagnos och koncentrationssvårigheter. Rektorn gör inget åt detta som bara får fortsätta. Elever hängs ut inför hela klassen om det gått dåligt på tex ett prov, kränkande och föråldrat.
Elev
14 maj 2022

Rektorn

Skolan är helt ok men rektorn för högstadiet är nog bland det värre jag varit med om.

1. Inget illa mot vikarierna men rektorn anställer endast folk med dålig svenska precis innan man har nationella prov.

2. Vi har inte haft en enda friluftsdag på hela läsåret och får ingen kompensation för det.

3. Medans dom flesta andra skolor slutat efter nationella prov så måste vi fortsätta dagen som vanligt precis efter provtiden är slut. andledningen enligt hen är att hen tycker synd om barn som hamnar efter i skolan. (inte valid åsikt)

4. Vägrar sätta på element.

5. Har 0 kännsla för eleverna och hur dom har det.

6. Har inte känt lycka sen bussen för badet blev inställt. skulle fått slutat 1 timme tidigare men rektorn tycket att vi skulle kör dubbel lektion i något annat ämne för att vi skulle bli självmordebenägen om vi inte redan var det. (lyckan varade inte länge)

7. Hen är alltid upptagen när man vill något men hen verkar ju ändå inte gör någonting förutom att göra mitt liv sämre.

Med andra ord, avsätt hen nu!
(min åsikt)
Förälder / Vårdnadshavare
21 feb 2022

Störd ledning

Denna skola har en rektor som är totalt inkompetent samt uppvisar tydliga brister på grundläggande förmågor. Det är skrämmande att en skola kan få fortsätta drivas i denna riktning vilket får till följd att barnen utvecklar psykisk ohälsa. Det enda positiva med skolan är att vissa lärare är bra samt klasskompisarna.
Välj annan skola (rektor)!
Annat
24 jan 2022

Inte okej

Läst att elemnten inte varit på sen 2019 på kommentarer kanske dom har varit av ännu längre. De är helt oacceltabelt att inget har hänt på 4 år. Alla elever och föräldrar borde starta insamling att sparka rektorn. Och man borde donera gratis filtar, frukt och varm nypon/ blåbärsoppa till eleverna och ställa in värme element i en lokal som man kallar för varma salen. Annars kommer jag nog gå vidare till komunen, vk, skicka dit personer som mäter värmen och gå till lilla aktuellt.
Förälder / Vårdnadshavare
16 sep 2021

Har traumatiserat vårt barn

Fruktansvärt dålig skola om du har barn som behöver stöd. En rektor som vet ungefär vad hon ska säga men som är totalt inkompetent och känslolös. Möten, möten, möten utan att något händer. Rektor som har bidragit till att vårt barn traumatiserades av västangård genom att vägra ge det stöd hen behövde. Att tjäna mammon verkar viktigare än att möjliggöra skolgången för barn med npf-diagnos. Åren med västangård har varit tid av ångest, gråt, kamp för både oss och våra två barn som gått där. Och skolfrånvaro, avsaknad av betyg i samtliga ämnen, allvarlig psykisk ohälsa och självskadande handlingar hemma och i skolan.Det enda som varit bra var klasskompisarna. De vuxna på Västangård svek.
Elev
3 sep 2021

Störd

Helt jävla störd skola. De har en rektor som har inget förstånd för elevernars mentala hälsa. Lärare som mobbar eleverna genom att 1. Låta dem själv välja vilken grupp man vill vara med i något skolarbete. 2. Säger högt i klassrummet vilka som fick underkänt och omprov på något prov. Lokalerna är iskalla på vintern, eftersom de vägrar sätta på elementen och det kommer kall luft från fönstrena som inte är helt igentäppta så de kommer kall luft från springorna av fönstrena. Skolmaten är helt oätlig, när dem samtidigt säger att den ”är utvald med omsorg” man får ju seriöst magont och illamående av maten! De som sitter i fängelset får ju säkert mycket bättre mat än eleverna på västangårdsskola.
Föredetta elev
8 jul 2021

föredrog backen

Jag har bytt så jag vet inte så mucket men senaste vt har det vart kallt i lokalerna, sjukhuskänslor och rektor har inget förståd till barn och mental hälsa. Skolan är rätt fattig men lärarna är flr det mesta bra
Förälder / Vårdnadshavare
15 jan 2021

Dålig skola!!!

Rekommenderar inte den har skolan!
Maten är dålig!
Elev
15 jan 2021

God mat, men bara när bara när man får äta

Trevliga lärare. Bra fritidsgård MEN det är ofta iskallt i alla lokaler. Har hört att rektor inte vill sätta på elementen. Händer att specefika elever ibland inte får mat eller att dem som kommer sist får hungra hela dagen från 8 till 3 då dem får gå hem. Det är fullt hos kuratorn om det säger något om skolan och elevrnas mående här.
Annat
16 nov 2020

Inte bra!

Ingen ordning på barnen. Lärarna verkar inte bry sig.
Föredetta elev
13 nov 2020

Bra skola men dålig rektor

Själva skolan är super, snälla lärare och elever. Bra undervisning och bra lokaler.
Rektorn där dock hemsk. Blir mer eller mindre "galen" över att kunna bestämma och har tagit helt korkade beslut till både mig och mina vänner.. Så pass att jag behövde sluta då jag misstrevs så mycket över vad rektorn beslutat utan underlag till Varför bestuten tagits.
Förälder / Vårdnadshavare
15 jan 2020

Snittbetyg på de flesta poster.

Helt ok kommunal skola.
Elev
12 jan 2020

Helt ok

Bra lärare, bra undervisnig men fattiga lokaler, för få lärare och skolan går tyvärr back mer ön 1 miljon pga kommunen som betalar för lite. Fattigt = inte pengar till nya skolmaterial, sudd, pennor mm....
Elev
20 dec 2019

Bra skola!

Bra skola och bra lärare! För det mesta bra klassrum. Och bra människor som är på skolan! Nära till idrotten och bra idrottshall
Elev
16 dec 2019

Skolan är bra!

Allmänt bra skola som har väldigt bra lärare
Annat
15 dec 2019

Hemsk

Ass dålig skola lärarna gör inget åt om någon blir utlämnad... mycket läxor på lektionerna lär man sig ingenting,det är jätte kalt inom hus för att rektorn inte vill starta elementen
Elev
4 okt 2019

Väldigt bra skola!

Väldigt härliga läraren och trevliga lokaler, god stämning!

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen