Victoriaskolan
Skriv omdöme

Lämna ett omdöme om skolan

Skriv omdöme
Jobbar du på skolan?
Registrera och få tillgång till er skola.
Kom igång

Omdömen

2.8
Baserat på 22 omdömen och 402 svar
0
0
0
0
0
Förälder / Vårdnadshavare
15 sep 2022
1.0

"Arbeit macht frei" Är ett mer passande namn för denna ”skola”

Helt värdelösa på att bemöta barn med särskilda behov, en nästintill fascistisk attityd till de barn som inte ställer sig i ledet.

Byter lärare som vissa byter trosor, ingen står väl ut.


Tvi.
Detta är en subjektiv åsikt från en användare på SchoolParrot
Elev
2 jun 2022
1.8

Börja inte på Victoriaskolan

Lärarna ger orättvisa betyg. De ger tjejerna bättre betyg trotts sämre prestationer.

Dålig skolmat.

Har begränsningar på hur mycket mat man får ta trotts att de slänger väldigt mycket varje dag

Ingen skolgård på högstadiet.

Tråkigt uppehållsrum.

Dåligt elevråd.

Tråkiga lektioner.

Sätter betygen alldeles för tidigt.

Bra resa till Berlin i 9an.

Dåliga klassrum.

Byggarbeten stör arbetsron.

Ingen idrottshall för högstadiet.

Tråkigt område.

Vissa lärare är jobbiga.
Detta är en subjektiv åsikt från en användare på SchoolParrot
Förälder / Vårdnadshavare
29 mar 2022
1.0

Välj inte Victoriaskolan för ditt barn

En skola i rent förfall. Välj absolut inte denna skola om du vill att ditt barn ska få en bra framtid.

Lärare som systematiskt trakasserar elever, utan några som helst åtgärder från skolledningen. Hot och ryck och drag i kläder och armar vanligt förekommande från lärare med bristande impulskontroll.

Maten är under all kritik och barnen tillåtits inte att äta sig mätta. Vid ett tillfälle när mitt barn frågade om en portion till, blev svaret: Får du ingen mat hemma eller, detta av personal i bespisningen. Båda mina barn vittnar om fullständigt oätlig mat.

Omsättningen på personal är stor. Barn ska utredas eller stämplas med NPF- problematik för minsta lilla. Barn med NPF tillåts att härja fritt och fullständigt vända upp och ner på klassrum. Dessa barn skyddas till varje pris. Klagar övriga barn på att studieron störs blir de måltavlor för trakasserier av berörda lärare.

Skolgården som egentligen är en parkeringsplats är kaotisk. Bråk och mobbing är vanligt förekommande på daglig basis.

Jag har tyvärr inget positivt att säga om denna skola mer än att vi föräldrar ångra valet av skola. Till högstadiet får båda barnen byta skola. Detta är inte hållbart.
Detta är en subjektiv åsikt från en användare på SchoolParrot
Förälder / Vårdnadshavare
20 mar 2022
2.2

Bra i de lägre klasserna

Tre av mina barn har gått här. Jag tycker att låg- och mellanstadiet har fungerat väldigt bra. Engagerade lärare, bra elevsammansättning och äldre, men charmiga lokaler. Fyra stjärnor här. Högstadiet har väldigt tråkiga lokaler och även om det finns många bra lärare så är det rörigt och inte alls samma engagemang som i de lägre klasserna. Två stjärnor här.
Detta är en subjektiv åsikt från en användare på SchoolParrot
Elev
9 mar 2022
1.8

Bort med viktoriaskolan

Måste va den absolut sämsta skolan inom hela västra götalands
Detta är en subjektiv åsikt från en användare på SchoolParrot
Elev
7 feb 2022
4.0

Helt ok

Skolan är bra och det finns skönt folk. Ett minus är den kassa maten som man inte blir mätt på och att dom flesta klassrum har typ 0 -1 fönster. Vissa lärare favoriserar elever men dom flesta är bra annars. Lite orättvisa betyg men smöra inför lärarna så höjer dom ditt betyg!
Detta är en subjektiv åsikt från en användare på SchoolParrot
Elev
26 dec 2021
2.9

Inte den sämsta

Har gått här sedan förskoleklass och måste säga att det ändå är en helt okej skola. Skolmaten är skit, de flesta eleverna drar till Hemköp eller stjäl från Ramis. Högstadiets lokaler är små och ofräscha medans låg-/mellanstadiets lokaler bara är ofräscha. Lärarna har antingen varit där i 100 år eller lämnar efter en termin. So lärarna är skit bra (shoutout Karin) medans vissa är senila. Om du vill ha bra betyg gäller det att smöra eller ta mest plats. Kände en tjej som gjorde den vackraste väskan jag har sett med ändå fick ett C, medans F barnet som fick hjälp av läraren med allt landade ett A pga att den smörade.
Detta är en subjektiv åsikt från en användare på SchoolParrot
Föredetta elev
24 nov 2021
2.7

Ni kan bättre

Har gått sen skolan sen 2an tills jag gick ut. Under åren har jag fått många bra vänner som jag fortfarande pratar med. Däremot finns det mycket att klaga om (särskilt högstadiet). Från 7an och uppåt går du i en annan byggnad som egentligen är en lägenhet. Det innebär att vattnet ofta är av, lokalerna är små och tråkiga och du hör ofta renoveringsarbete under skoltid. Det fanns bara en liten uteplats och lågstadiebyggnadens skolgård var en parkeringsplats.

Det finns några få bra lärare som jag saknar, men många av dem var inte så bra och bedömde orättvist. Skolmaten var ganska dålig jag skippade ofta lunchen för maten var dålig, och när det väl var god mat så fick man ta väldigt lite, t.ex fem köttbullar var.

Jag vill tacka alla mina kompisar som är anledningen till att jag överlevde alla åren och engelskaläraren Peter för han var bra :)
Detta är en subjektiv åsikt från en användare på SchoolParrot
Föredetta elev
20 okt 2021
3.7

Bra skola men små lokaler för äldre barnen.

Min omgång på denna skola var bra. Jag kände att skolan hjälpte mig under alla steg av min utveckling. Vissa lärare var sämre och vissa bättre. Men i slutändan känner jag att skolan har lämnat en positiv influens på mig som både person och på min framtida undervisning. några problem med skolan är definitivt lokalerna. Alla högstadieelever har små lokaler, och det kan ofta kännas klaustrofobiskt att vara i de ibland. Överhuvudtaget är högstadieelevernas utbildningsplats mindre, eftersom de är precis under en lägenhetskomplex. Och man är tvungen att vara bland andra man möjligtvis inte vill se.
Detta är en subjektiv åsikt från en användare på SchoolParrot
Elev
19 okt 2021
3.5

Helt okej

Helt okej skola, har gått här sedan jag började skolan och jag måste säga att klasserna är obalanserade som sjutton. En klass har 29 pers medans den andra har 23. Lärarna i SO ämnena är sjukt bra medans de andra är helt okej.***************** är sjukt ****** ********* mot sina elever, men man överlever.
Detta är en subjektiv åsikt från en användare på SchoolParrot
För skolpersonal och rektorer

Uppgradera gratis

Börja arbeta med din skola direkt. Uppgradera och testa Premium gratis i 30 dagar.
 • Uppgraderad profil
 • Prioriterad support
 • Rapportera och svara på omdömen
 • Statistik och mycker mer...
Har du frågor? Kontakta oss här

Fakta om skolan

 • Antal elever
  479
 • Antal lärare
  35
 • Antal behöriga lärare
  31
 • Elever per lärare
  13.7

Om SchoolParrot

 • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
  Läs mer om SchoolParrot och företaget
 • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
  Läs vår policy för omdömen

Kontakt

Använd formuläret för att kontakta direkt