Consensum Gymnasium Sollentuna väljer SchoolParrot!

Consensum Gymnasium Sollentuna väljer SchoolParrot!
Consensum Gymnasium Sollentuna väljer SchoolParrot!
Consensum Gymnasium Sollentuna väljer SchoolParrot!

Consensum Gymnasium Sollentuna väljer SchoolParrot!

SchoolParrot växer i trafik och omdömen samt att intresset växer och fler skolor och utbildningar ansluter sig. Consensum Gymnasium Sollentuna väljer att börja använda SchoolParrot från och med januari 2021. Vi säger varmt välkomna och tackar för att ni valt att använda SchoolParrot.

Charlotte Malik Strååt, Rektor, säger:

“Consensum Gymnasium valde att gå med i uppstickaren SchoolParrot eftersom vi tror på att synas via omdömen. I andra branscher jobbar man mycket med omdömen, vilket är ett enkelt sätt att bilda sig en uppfattning om en produkt utifrån användarens perspektiv. I skolbranschen får vi nu möjlighet att använda ett redskap som är trovärdigt och objektivt. Vi har efterfrågat en plattform där vi kan förmedla våra elevers syn på skolan och vi tycker att SchoolParrot kan axla det förtroendet”

Om Consensum Gymnasium Sollentuna

Det här är utbildningen som gör dig väl förberedd för ett spännande arbetsliv inom vård, hälsa och omsorg. Genom olika ämnen får du kunskap om hur människan fungerar till kropp och själ. Du lär dig om de vanligaste sjukdomarna och vilka behandlingar som ges. Du får insikt om vanliga orsaker till fysisk och psykisk ohälsa. Under utbildningen får du också kunskaper om olika funktionsvariationer och hur barn och vuxna kan få rätt stöd utifrån sina behov.

Oavsett inom vilket område du kommer att arbeta så är din förmåga att bemöta, respektera och kommunicera med olika människor nyckeln till god vård. Därför är detta något som du läser om, tränar på och diskuterar under hela utbildningen. Praktisk erfarenhet får du genom totalt 18 veckors APL/praktik på olika arbetsplatser.

Framtiden är ljus! Under livets alla skeden behövs det människor som jobbar med människor. Att välja ett yrke inom vård, medicin, välfärd och naturvetenskap ger dig alla förutsättningar att fixa det framtidsjobb du drömmer om. Starta din resa mot framtiden med en gymnasieutbildning på Consensum, det ger dig en stark plattform inför kommande yrke och högskolestudier.

Consensums hemsida: https://consensum-sollentuna.se/ 

Consensum Sollentuna på SchoolParrot: https://www.schoolparrot.se/schools/consensum-gymnasium-sollentuna-13265 

SchoolParrot är Sveriges största plattform för omdömen om skolor och utbildningar. Företaget etablerades under 2019 och har haft en stark tillväxt sedan dess. SchoolParrot har även expanderat till UK, Sydafrika och Nya Zeeland och fler länder är planerade. Varje månad har vi närmare 100 000 besök från vårdnadshavare och elever som läser och skapar omdömen om skolor. Sökande till skolor är mer benägna än tidigare att hitta "vad säger andra om skolan online?” Era blivande elever och vårdnadshavare använder redan SchoolParrot.