"Ett självklart val" - Thoren Innovation School Lund ansluter

Som första gymnasieskola inom Thorengruppen väljer Thoren Innovation School Lund att börja använda SchoolParrot.
Thoren Innovation School Lund skriver avtal med SchoolParrot
Thoren Innovation School Lund skriver avtal med SchoolParrot

Som första gymnasieskola inom Thorengruppen väljer Thoren Innovation School Lund att börja använda SchoolParrot. Extra roligt då TIS är en modern gymnasieskola med innovation och IT i sina ådror! Varmt välkomna och vi hoppas Ni kommer bli nöjda med vår tjänst.

Henrik Löwkvist, Rektor: 

“På en fri skolmarknad anser Thoren Innovation School att vi vill vara en del av att göra det enklare för elever att välja den skola som passar dem. Det är just därför som vi valt att använda oss av SchoolParrot. SchoolParrot är den plattform som Thoren Innovation School ser som det självklara valet för en ökad transparens inför kommande skolval samt en ypperlig möjlighet att ta del av vad andra elever tycker om den skola de funderar på att välja.”

Om skolan

Världen ser inte ut som den gjorde för 30 år sedan, inte ens som för 5 år sedan. Förändringen sker allt snabbare och med den kommer nya innovationer och möjligheter. Chansen är stor att du i framtiden kommer att ha ett yrke som ännu inte existerar. 

Och det är därför som Thoren Innovation School finns. Vi ligger i framkant så att du blir bäst förberedd för framtidsjobben, vad de än kommer vara. Hos oss får du verktygen för att skapa den bästa möjliga framtiden, både för dig själv och för omvärlden. 

Genom nära samarbeten med näringsliv och forskning ser vi till att vara en del av utvecklingen. Du kan testa dig fram och utvecklas i kreativa lärmiljöer, så att du når din fulla potential och kan få mängder av nya idéer. Kanske kommer just en av dina idéer att bli nästa stora innovation som formar framtiden. 

TIS Lund SchoolParrot profil: 

https://www.schoolparrot.se/schools/thoren-innovation-school-lund-13402 

SchoolParrot är Sveriges största plattform för omdömen om skolor och utbildningar. Företaget etablerades under 2019 och har haft en stark tillväxt sedan dess. SchoolParrot har även expanderat till UK, Sydafrika och Nya Zeeland och fler länder är planerade. Varje månad har vi närmare 100 000 besök från vårdnadshavare och elever som läser och skapar omdömen om skolor. Sökande till skolor är mer benägna än tidigare att hitta "vad säger andra om skolan online?” Era blivande elever och vårdnadshavare använder redan SchoolParrot.