Liljeholmens folkhögskola börjar använda SchoolParrot!

Liljeholmens folkhögskola börjar använda SchoolParrot!
Liljeholmens folkhögskola börjar använda SchoolParrot!
Liljeholmens folkhögskola börjar använda SchoolParrot!

Folkhögskola nummer två att börja använda SchoolParrot är Liljeholmens som ligger utanför Linköping men också med en filial inne i city. Vi är oerhört glada att de börjar använda tjänsten och önskar stor lycka till med att börja jobba med omdömen. 

Johannes Stenberg, kommunikatör, om varför man valde SchoolParrot:

”Att välja utbildning är ett stort steg. För att göra väl genomtänkta val tror vi det är viktigt att både ta del av skolans information av kurserna och få läsa vad andra deltagare tycker om de olika kurserna. Därför har vi valt att samarbeta med SchoolParrot.”

Om Liljeholmens folkhögskola.

Skolan har många olika utbildningar, vilket skapar en skön blandning av folk. Detta gör att perspektiven vidgas och ingen blir udda. Den stora blandningen av personer gör också att det finns stort utrymme för kreativitet och olika projekt. På Liljeholmen är chansen stor att du får många nya vänner, kanske vänner för livet. Gemenskapen och samtalen gör att du lär dig på ett personligt plan, inte bara för att klara av kursen. 

Här får du utrymme att pröva dina vingar. Du får tillgång till ateljéer, övningsrum, studios, bibliotek etc. dygnets alla timmar. Detta skapar stora möjligheter att tillsammans med andra prova nya saker och nörda in sig i just din passion. 

För många blir internatet första steget när man ska flytta hemifrån. Stå på egna ben utan att behöva stå helt ensam. Att bo på skolan är också väldigt kul då det alltid finns kompisar att hänga med – om du vill. Här finns också stora möjligheter till olika fritidsaktiviteter.   

Utbildade lärare med stort engagemang är viktigt för ditt lärande. Vi har därför lärare som brinner för att ge dig relevant kunskap för att rusta dig för nästa steg i livet. Undervisningen på folkhögskola är anpassad efter dina behov och förutsättningar.Liljeholmen beskrivs ofta som en skola med högt i tak. Här finns utrymme för alla typer av människor, tankar och åsikter. Skolan har en kristen huvudman, samtidigt kan du vara helt trygg med att allt av kristna samlingar och aktiviteter är frivilligt, men vill du utforska den kristna tron finns stora möjligheter.

Liljeholmens hemsida: https://liljeholmen.nu/ 

Liljeholmens sida på SchoolParrot: https://www.schoolparrot.se/schools/liljeholmens-folkhoegskola-13843 

Filial Linköping: https://www.schoolparrot.se/schools/liljeholmens-folkhoegskola-filial-linkoeping-115803 

SchoolParrot är Sveriges största plattform för omdömen om skolor och utbildningar. Företaget etablerades under 2019 och har haft en stark tillväxt sedan dess. SchoolParrot har även expanderat till UK, Sydafrika och Nya Zeeland och fler länder är planerade. Varje månad har vi närmare 100 000 besök från vårdnadshavare och elever som läser och skapar omdömen om skolor. Sökande till skolor är mer benägna än tidigare att hitta "vad säger andra om skolan online?” Era blivande elever och vårdnadshavare använder redan SchoolParrot.