NTI Gymnasiet i Helsingborg väljer SchoolParrot premium!

Vi välkomnar NTI Gymnasiet Helsingborg som kommer börja jobba aktivt med att samla omdömen från elever och personal.
NTI Gymnasium
NTI Gymnasium

Gymnasievalet 2022 närmar sig och vi ser en kraftigt ökad trafik på SchoolParrot nu i januari. Efter diskussioner under hösten väljer nu NTI Gymnasiet Helsingborg att börja jobba med SchoolParrots premiumversion.

Linn Tidemann, lärare & marknadskoordinator:

“Möjligheten att nå ut till att fler potentiella elever får lära känna oss och vår skola är en självklarhet och ett samarbete med Schoolparrot tror vi gör just detta. I dagen samhälle är det viktigt att vara kritisk i sin granskning och vad är bättre än att direkt få läsa omdömen som tidigare och nuvarande elever, lärare och vårdnadshavare skrivit. Vi ser fram emot vårt samarbete och är stolta att få visa upp våra omdömen och vår fina skola!”.

Om skolan

NTI Gymnasiet fokuserar på att utbilda inom tech, business, design och science. Målet är att vara det ledande Gymnasiet inom tech och att ge sina elever de bästa möjliga förutsättningarna inför fortsatta studier.

På NTI Helsingborg är samarbete mellan elever, näringsliv och skolan en viktig del i dagliga arbetet. Vi tror på att framgång kommer genom samarbete och det viktiga för oss är att alla ser till att bjuda på sig själva lite extra. 

Uppmuntran och höga förväntningar är våra två ledord och efterlevs de tror vi på ökat resultat och att göra våra elevers 3 år hos oss till de bästa möjliga. Vår skola är fantastisk med en skarp lärarkår där vi satsar på konstant utveckling och förbättring.

Varmt välkomna till NTI Gymnasiet i Helsingborg. 

NTI Helsingborgs SchoolParrot profil:

https://www.schoolparrot.se/schools/nti-gymnasiet-helsingborg-13255 

 

SchoolParrot är Sveriges största plattform för omdömen om skolor och utbildningar. Företaget etablerades under 2019 och har haft en stark tillväxt sedan dess. SchoolParrot har även expanderat till UK, Sydafrika och Nya Zeeland och fler länder är planerade. Varje månad har vi närmare 100 000 besök från vårdnadshavare och elever som läser och skapar omdömen om skolor. Sökande till skolor är mer benägna än tidigare att hitta "vad säger andra om skolan online?” Era blivande elever och vårdnadshavare använder redan SchoolParrot.