Omdömen

4.1
Baserat på 2 omdömen och 18 svar
0
0
0
0
0
Förälder / Vårdnadshavare
26 apr 2021

Nyhammars förskola

Nyhammars förskola erbjuder en professionell utbildning till de barn som går där. Pedagogerna arbetar på ett professionellt sätt och har ett bra förhållningssätt. Barnen blir bemötta med respekt och som vårdnadshavare är tryggheten stor! Lärare och barnskötare vet vad de gör och deras arbete ger en tydlig inblick i undervisningen som barnen får. Barnen blir undervisade i fantastiska miljöer både inomhus och utomhus. Förskolans pedagoger är proffsiga!!!
Detta är en subjektiv åsikt från en användare på SchoolParrot
Förälder / Vårdnadshavare
26 apr 2021

Nyhammars förskola

Pedagogerna utför en utmärkt undervisning där en vetenskaplig grund och ett professionellt förhållningssätt ligger i fokus. Barnens utveckling, lärande, omsorg och lek är prioriterat. Jag är mer än nöjd med förskolans insatser och kan varmt rekommendera förskolan. De miljöer barnen får undervisas i är professionellt framställda och man ser att det finns tanke bakom uppsättningarna. Förskolans pedagoger där jag är berörd har en utmärkt kontakt med vårdnadshavare och barnen är verkligen bemötta med respekt och får ett varmt välkomnande!
Detta är en subjektiv åsikt från en användare på SchoolParrot

Lås upp unikt innehåll med SchoolParrot Premium

Få tillgång till alla omdömen och insiktsfull data om skolorna! Den fulla upplevelsen av SchoolParrot!

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen