Omdömen

4.1
Baserat på 2 omdömen och 18 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Förälder / Vårdnadshavare
26 apr 2021

Nyhammars förskola

Nyhammars förskola erbjuder en professionell utbildning till de barn som går där. Pedagogerna arbetar på ett professionellt sätt och har ett bra förhållningssätt. Barnen blir bemötta med respekt och som vårdnadshavare är tryggheten stor! Lärare och barnskötare vet vad de gör och deras arbete ger en tydlig inblick i undervisningen som barnen får. Barnen blir undervisade i fantastiska miljöer både inomhus och utomhus. Förskolans pedagoger är proffsiga!!!
Förälder / Vårdnadshavare
26 apr 2021

Nyhammars förskola

Pedagogerna utför en utmärkt undervisning där en vetenskaplig grund och ett professionellt förhållningssätt ligger i fokus. Barnens utveckling, lärande, omsorg och lek är prioriterat. Jag är mer än nöjd med förskolans insatser och kan varmt rekommendera förskolan. De miljöer barnen får undervisas i är professionellt framställda och man ser att det finns tanke bakom uppsättningarna. Förskolans pedagoger där jag är berörd har en utmärkt kontakt med vårdnadshavare och barnen är verkligen bemötta med respekt och får ett varmt välkomnande!

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen