Omdömen

3.3
Baserat på 1 omdömen och 4 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Föredetta elev
10 sep 2022

Samhällsvetenskapsprogrammet inriktning beteendevetenskap

Västerbergslagens Utbildningsförbund

Västerbergslagens Utbildningsförbund (VBU) är en skola med många möjligheter och utbildningar. Eleverna kan studera allt från Estetiska program till Samhällsvetenskapliga program, och allt där emellan.
Du som elev kommer att ha ett stort ansvar om egenstudier, ansvarar för ditt eget lärande, dock kommer det finnas lärare vid din sida, som kommer att försöka hjälpa dig som elev att utvecklas och nå upp till dina mål. Dock är inte alltid lärarens pedagogiska arbete utformad att alla elevers behov och lärande utvecklas och beaktas. Visst pedagogiskt arbete är väldigt inrutad, och kan uppfattas som att eleven inte kommer vidare i sitt lärande, eller helt enkelt inte förstår. Min upplevelse är att det fattades hjälp i vissa situationer, som skulle kunna bidra till att eleverna klarar av sina studier, av pedagoger som inte kan nå ut till eleverna på ett enkelt och pedagogiskt sätt, som bidrar till elevernas lärande och utveckling.
För något år sedan upplevde många elever att det hade blivit en stor förändring inom skolans miljö. Det antogs flera elever än vanligt, som bidrog till att arbetsmiljön försämrats och platserna i matsalen inte räckte till.
Tips! Maten i VBU:s matsal är väldigt god 😉.
I det stora och hela finns det många möjligheter för dig som ska studera på gymnasiet.
Är du som student ambitiös, kan ansvara för ditt eget studerande och är nyfiken, då kan Västerbergslagens Utbildningsförbund vara något för dig.
Tips! Du som elev kan alltid bestämma dig för att hoppa av gymnasiet om känslan av att det inte var rätt blir för stor. Men!, gör en gymnasieutbildning! Det kommer leda dig som student och person till många möjligheter! Ta chansen att börja studera, och gör så gott som just DU kan, så kommer de tre år som du går på gymnasiet, att bli en möjlighet för dig att utvecklas som person och som student, och du kommer även att få uppleva hur det är att stå där på flaket och uppleva känslan om att ”jag har tagit studenten, fy f*n vad jag är bra”.
Jag vill bara säga till dig som ska eller redan studerar, det kommer att gå jättebra med alla dina studier, även om det känns tufft ibland, så kommer du klara din utbildning galant!
Stort lycka till med dina kommande studier!

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen