Birka första folkhögskola att använda SchoolParrot!

Birka första folkhögskola att använda SchoolParrot!
Birka första folkhögskola att använda SchoolParrot!
Birka första folkhögskola att använda SchoolParrot!

Folkhögskola är en utbildningsform som är öppen för alla. En central del är att du är med och påverkar utbildningen genom samtal och diskussioner. 

Med SchoolParrot ger du dina elever/deltagare en röst och visar, på ett transparent sätt, hur det är att gå er utbildning. Det är något som Birka folkhögskola tycker är viktigt och har därför valt att börja använda SchoolParrot. Välkomna och tack för att Ni ansluter er!

Katarina Bäck, kommunikatör, säger:

”Vi valde att gå med i SchoolParrot för att vi ser att omdömen från kunder spelar en viktig roll i andra branscher och vi tror att detta kommer att vara bra för skolvärlden. Att jobba med omdömen gör oss som skola mer transparenta. På SchoolParrot får våra studerande möjlighet att beskriva sin upplevelse genom sina egna ord, vilket också blir ett trovärdigt sätt för oss att synas på, då vår målgrupp pratar direkt till vår målgrupp. ”

Om Birka folkhögskola

En mil utanför Östersund ligger Birka Folkhögskola, precis längs med Storsjöns strand och med utsikt över Årefjällen. Birkas huvudman är Region Jämtland Härjedalen. 

Här möts du av engagerad och kunnig personal, många olika utbildningar och människor från hela världen som också valt att studera i vår kreativa miljö. Vi gillar att bjuda in till gemensamma aktiviteter, föreläsningar och konserter. För att alla ska få ro och möjlighet att må bra hos oss så är vi en helt drogfri skola.

Hos oss får människor växa genom att dela kunskap med varandra, utvecklas tillsammans och med hjälp av rätt resurser lära sig nya saker. Vi har plats för ungefär 200 studerande och i våra internat kan vi erbjuda 70 rum, med en utsikt som du skulle få betala dyrt för i resten av världen.

Efter dina år hos oss så kommer du ha fått kunskaper, minnen och vänner för livet.

Birka folkhögskolas hemsida: https://www.birka.fhsk.se/ 

Birka folkhögskola på SchoolParrot: https://www.schoolparrot.se/schools/birka-folkhoegskola-13704 

SchoolParrot är Sveriges största plattform för omdömen om skolor och utbildningar. Företaget etablerades under 2019 och har haft en stark tillväxt sedan dess. SchoolParrot har även expanderat till UK, Sydafrika och Nya Zeeland och fler länder är planerade. Varje månad har vi närmare 100 000 besök från vårdnadshavare och elever som läser och skapar omdömen om skolor. Sökande till skolor är mer benägna än tidigare att hitta "vad säger andra om skolan online?” Era blivande elever och vårdnadshavare använder redan SchoolParrot.