Därför väljer Lunds dans- o musikalgymnasium SchoolParrot.

Därför väljer Lunds dans- o musikalgymnasium SchoolParrot.
Därför väljer Lunds dans- o musikalgymnasium SchoolParrot.
Därför väljer Lunds dans- o musikalgymnasium SchoolParrot.

Ett av Skåne Läns högst rankade Gymnasium på SchoolParrot, Lunds dans- o musikalgymnasium (LDMG), väljer att ansluta sig. Varmt välkomna säger vi! 

Titti Leboeuf Westman, marknadsansvarig, säger:

“Vi väljer att satsa på SchoolParrot för att kunna ge sökande elever och deras föräldrar möjlighet att snabbt skaffa sig en uppfattning om vad elever och personal tycker om vår skola och våra unika utbildningar.”

Om LDMG

Letar du efter ett estetiskt program där du kan utvecklas maximalt inom inriktningarna dans eller musikal? Då har du hittat rätt.

Vår skola är ett dansgymnasium och musikalgymnasium för dig som menar allvar. Utbildningarna är riksrekryterande spetsutbildningar som ger grundläggande behörighet för högskolestudier och vi har elever från hela landet som brinner för sång, dans och teater.

Vi erbjuder även vanliga estetiska program både med dansinriktning och musikalinriktning med lite större möjligheter till individuella anpassningar än vad spetsutbildningarna ger.

LDMGs hemsida: https://www.dansomusikal.se/

LDMG på SchoolParrot: https://www.schoolparrot.se/schools/lunds-dans-o-musikalgymnasium-13351

SchoolParrot är Sveriges största plattform för omdömen om skolor och utbildningar. Företaget etablerades under 2019 och har haft en stark tillväxt sedan dess. SchoolParrot har även expanderat till UK, Sydafrika och Nya Zeeland och fler länder är planerade. Varje månad har vi närmare 100 000 besök från vårdnadshavare och elever som läser och skapar omdömen om skolor. Sökande till skolor är mer benägna än tidigare att hitta "vad säger andra om skolan online?” Era blivande elever och vårdnadshavare använder redan SchoolParrot.