Dansgymnasiet Stockholm väljer SchoolParrot!

Dansgymnasiet Stockholm väljer SchoolParrot!
Dansgymnasiet Stockholm väljer SchoolParrot!
Dansgymnasiet Stockholm väljer SchoolParrot!

Fler skolor väljer att börja använda SchoolParrot för att visa blivande elever hur skolan uppfattas av de som går där just nu. Helt enkelt för att visa upp sitt rykte online. Under december valde Dansgymnasiet Stockholm att ansluta sig. Vi säger varmt välkomna och tackar för att ni valt att använda SchoolParrot.

Dansgymnasiet är en helt unik skola i Stockholm som startade hösten 2018. Ta chansen att läsa programmen Samhällsvetenskap eller Ekonomi och kombinera med dans, om du vill! Dansgymnasiet är en liten och familjär skola med ca 150 elever, vilket skapar en härlig gemenskap mellan elever såväl som personal!

På skolan läser du ett nationellt högskoleförberedande program, SAM eller EK och kan kombinera detta med dans, utan att tumma på kvalitén på vare sig det ena eller det andra. Dessutom behöver du faktiskt inte dansa alls för att gå på skolan, hur märkligt det än låter. Dansen är alltid frivillig att välja. Givetvis är dock många som söker till skolan dansintresserade.

Huvudman för Dansgymnasiet är Vasiliou Education AB, som även grundat bl.a. Stockholms Idrottsgymnasium och varit verksam inom skolsektorn i över 30 år. Deras senaste tillskott är Dansgymnasiet.

 

Alexander Vasiliou, VD, säger:

"I övriga branscher är recensioner av diverse produkter och tjänster en absolut väsentlig del och framhävs ofta flitigt i aktörernas marknadsföring. För skolbranschen har det inte riktigt funnits ett sådant välkänt verktyg eller tjänst, men nu när uppstickaren SchoolParrot finns så tror jag att det kommer att bli ändring på det! Att försöka skapa en rättvisande bild av hur majoriteten upplever hur det är att gå på skolan är ofta svårt, men med SchoolParrots verktyg blir det enklare, mer trovärdigt och transparent, vilket vi tror skapar förtroende på sikt.

Dansgymnasiets hemsida: https://www.dansgymnasiet.se 

Dansgymnasiet Stockholm på SchoolParrot: https://www.schoolparrot.se/schools/dansgymnasiet-stockholm-13406 


SchoolParrot är Sveriges största plattform för omdömen om skolor och utbildningar. Företaget etablerades under 2019 och har haft en stark tillväxt sedan dess. SchoolParrot har även expanderat till UK, Sydafrika och Nya Zeeland och fler länder är planerade. Varje månad har vi närmare 100 000 besök från vårdnadshavare och elever som läser och skapar omdömen om skolor. Sökande till skolor är mer benägna än tidigare att hitta "vad säger andra om skolan online?” Era blivande elever och vårdnadshavare använder redan SchoolParrot.