Stockholms Estetiska Gymnasium väljer SchoolParrot.

Stockholms Estetiska Gymnasium väljer SchoolParrot!
Stockholms Estetiska Gymnasium väljer SchoolParrot.
Stockholms Estetiska Gymnasium väljer SchoolParrot.

Ännu ett Gymnasium som vill visa upp sitt rykte online genom att bjuda in sina elever till att lämna ett omdöme. Vi säger varmt välkomna till Stockholms Estetiska Gymnasium och tackar för att ni valt att använda SchoolParrot.

Skolan startades 1999. Våra lärare är ämnesexperter med erfarenhet och stort engagemang. Skolans demokratiarbete genomsyrar verksamheten. Du som vill arbeta med konstnärliga uttryck under dina år på gymnasiet och som också är mån om att skaffa en gedigen utbildning i de teoretiska ämnena kommer att trivas på Stockholms Estetiska Gymnasium. 

Carina Lepp Persson, Rektor: 

I dessa dystra pandemitider när vi inte kan bjuda hit besökare till Öppet Hus i vår skola, eller prata med elever och vårdnadshavare på gymnasiemässan, vill vi kunna ge dem som är intresserade en ärlig bild av vad våra elever tycker om Stockholms Estetiska Gymnasium. Vi strävar efter en öppen dialog med våra elever och vårdnadshavare och vill kunna förmedla vad de tycker om vår skola till elever i årskurs 9 som söker efter den mest passande skolan att gå i. Vi är stolta över vår friskola som vi har drivit i drygt 21 år i formen ekonomisk förening. Det budskapet vill vi nå ut med via School Parrot och få fler att bli intresserade av en gymnasieutbildning hos oss på ett högskoleförberedande program där utbildningskvalitén är hög.

Stockholms Estetiska Gymnasium: 

https://www.schoolparrot.se/schools/stockholms-estetiska-gymnasium-13431

SchoolParrot är Sveriges största plattform för omdömen om skolor och utbildningar. Företaget etablerades under 2019 och har haft en stark tillväxt sedan dess. SchoolParrot har även expanderat till UK, Sydafrika och Nya Zeeland och fler länder är planerade. Varje månad har vi närmare 100 000 besök från vårdnadshavare och elever som läser och skapar omdömen om skolor. Sökande till skolor är mer benägna än tidigare att hitta "vad säger andra om skolan online?” Era blivande elever och vårdnadshavare använder redan SchoolParrot.