Yrkeshögskolan Grit Academy börjar använda SchoolParrot!

Yrkeshögskolan Grit Academy börjar använda SchoolParrot!
Yrkeshögskolan Grit Academy börjar använda SchoolParrot!
Yrkeshögskolan Grit Academy börjar använda SchoolParrot!

Yrkeshögskolan Grit Academy börjar använda SchoolParrot!

En av de första yrkeshögskolorna vi har äran att välkomna är Grit Academy . SchoolParrot växer i popularitet och fler skolor upptäcker fördelarna med att jobba aktivt med omdömen. Hoppas ni kommer ha mycket nytta av SchoolParrot framöver. 

Eric Badeur, utbildningsanordnare, säger:

”SchoolParrot är en seriös aktör med god support för att arbete med omdömen. Vi ser det som en viktig del i vårt arbete att vara mer transparenta för att ge en tydlig bild om vår skola.”

Om Grit Academy.

Allt började egentligen med frågan: vilka kommer längst, och varför? Det var Grit Academys rektor och grundare, Eric Badeur, som ställde sig själv frågan utifrån sin bakgrund som behörig pedagog och civilekonom med inriktning på bland annat organisation och ledarskap, samt mångårig erfarenhet inom att arbeta inom yrkeshögskolan som utbildare, utbildningsledare, kursutvecklare, kvalitetssäkrare såväl som medlem i ledningsgrupper.

Med detta i bagaget samt fördjupade studier för beteende- och arbetsvetenskap identifierade Eric ett perspektiv som idrotten sedan länge anammat, men som utbildningsväsendet inte verkade lyfta fram alls: vikten av beteende och attityd för utveckling och framgång. I samtal med arbetslivet kom det fram att rekryterare har svårt att hitta personer lämpliga för positioner, inte bara på grund av kompetensbrist på arbetsmarknaden utan för att personer inte har den attityd som arbetslivet söker.

Det finns ett ord för vad som anses saknas hos personer som söker jobb: grit. Ihärdighet. Att inte ge upp. Därför heter vi Grit Academy. Vi är en växande yrkeshögskola med visionen att bli en ledande akademi som till skillnad från andra traditionella institutioner förenar kunskap med beteende. Allt för att optimera människors lärande och personliga utveckling.

Grit Academys värderingar och arbetssätt bygger på ett genuint intresse av att få människor att växa och en stark tro på att alla människor har outnyttjad potential och att vi med rätt stöd kan nå högre mål än vad vi själva tror. Grit Academys första utbildning var B2B-säljare och startade 2018. År 2019 växte vi med utbildningarna Javautvecklare och Strategisk inköpare, och höstterminen 2021 startar två ytterligare utbildningar, Webbutvecklare inriktning e-handel och Front end webbutvecklare.

Grit Academys hemsida: https://gritacademy.se/ 

Grit Academys sida på SchoolParrot: https://www.schoolparrot.se/schools/grit-academy-21225 

SchoolParrot är Sveriges största plattform för omdömen om skolor och utbildningar. Företaget etablerades under 2019 och har haft en stark tillväxt sedan dess. SchoolParrot har även expanderat till UK, Sydafrika och Nya Zeeland och fler länder är planerade. Varje månad har vi närmare 100 000 besök från vårdnadshavare och elever som läser och skapar omdömen om skolor. Sökande till skolor är mer benägna än tidigare att hitta "vad säger andra om skolan online?” Era blivande elever och vårdnadshavare använder redan SchoolParrot.