Ny skola i Stockholm ansluter

Resursskolan Vintertullsskolan börjar använda SchoolParrot!
Vintertullsskolan väljer att skriva avtal med SchoolParrot
Vintertullsskolan väljer att skriva avtal med SchoolParrot

Nyligen skrev vi avtal med Vintertullsskolan i Stockholm. Det är en resursskola vilket innebär att många elever har en neuropsykiatrisk diagnos. Nu vill de börja jobba med omdömen och anser det vara en viktig del i sitt kommunikationsarbete. Vi tackar för förtroendet och hoppas på ett långt och givande samarbete. 

Om skolan

Vintertullsskolan är en mindre skolan med elever som har någon form av neuropsykiatrisk diagnos. Skolan jobbar tätt med varje elev, med hög lärartäthet, i mindre grupper och med anpassade lokaler för att uppnå och bibehålla en hög kvalitet i undervisningen. Skolan har funnits sedan 1994 och har årskurs 7-9 och är belägen på Södermalm. 

Vintertullsskolans SchoolParrot profil: 

https://www.schoolparrot.se/schools/vintertullsskolan-i-stockholm-10800 

SchoolParrot är Sveriges största plattform för omdömen om skolor och utbildningar. Företaget etablerades under 2019 och har haft en stark tillväxt sedan dess. SchoolParrot har även expanderat till UK, Sydafrika och Nya Zeeland och fler länder är planerade. Varje månad har vi närmare 100 000 besök från vårdnadshavare och elever som läser och skapar omdömen om skolor. Sökande till skolor är mer benägna än tidigare att hitta "vad säger andra om skolan online?” Era blivande elever och vårdnadshavare använder redan SchoolParrot.