Watma Education väljer SchoolParrot premium.

Vi på SchoolParrot är glada att meddela att friskolekoncernen Watma nu väljer SchoolParrot premium. Deras gymnasieskolor kommer börja jobba aktivt med omdömen framöver och vi önskar de lycka till!
Watma Education
Watma Education

Fria Läroverken och Kunskapscompaniets gymnasium ansluter sig till SchoolParrot premium.

Watma Education som bland annat äger varumärkena Fria Läroverken och Kunskapscompaniet börjar jobba med SchoolParrot premium för sina åtta gymnasieskolor. Sju stycken inom Fria Läroverken och en skola inom Kunskapscompaniet. Från och med februari kommer de att börja jobba med omdömen online och bjuda in elever till att lämna omdöme om skolorna. Lycka till och varmt välkomna till SchoolParrot.  

Carl-Ola Petersson, marknadschef: 

“Gymnasievalet är ett viktigt val, både för blivande elever och vårdnadshavare. Vi är måna om att alla ska kunna göra ett så välinformerat val som möjligt och där tror vi att recensioner och en sida som SchoolParrot fyller en viktig funktion. ”.

 Om Fria Läroverken.

 Fria Läroverken är gymnasieskolan för studier och träning. Vi finns på sju orter i södra Sverige.

På Fria Läroverken kännetecknas undervisningen av ordning och reda och genomtänkt pedagogik, utifrån forskning och beprövad erfarenhet. Det viktigaste för oss är att du ska lyckas med dina gymnasiestudier. För att du ska lära dig så mycket som möjligt och nå bästa möjliga resultat, arbetar vi med lärarledd undervisning, tydliga instruktioner och kontinuerlig feedback. Fria Läroverken har höga förväntningar på dig och du kan ha höga förväntningar på oss. Med tydliga förhållningsregler skapar vi gemensamt arbetsro och en trygg skola.

Forskning visar att träning inte bara är bra för kroppen utan också för hjärnan. Den som regelbundet deltar i fysisk aktivitet vinner många fördelar, t.ex. bättre koncentrationsförmåga, bättre stresstålighet och bättre minne. Vi är övertygade om att dessa vinster skapar förutsättningar för våra elever att lyckas så bra som möjligt med sina studier. Hos oss kan alla träna oavsett program, oavsett nivå och oavsett om du håller på med en sport eller inte.

Alla är välkomna och vårt mål är att du ska lyckas med dina studier samtidigt som du stärker ditt välmående. Varmt välkomna!

 

Fria Läroverken Ystads SchoolParrot profil: https://www.schoolparrot.se/schools/fria-laeroverken-i-ystad-13417 

 

Fria Läroverken Kalmars SchoolParrot profil: https://www.schoolparrot.se/schools/fria-laeroverken-i-kalmar-13415 

 

Fria Läroverken Malmös SchoolParrot profil: https://www.schoolparrot.se/schools/fria-laeroverken-malmoe-13411 

Fria Läroverken Karlshamns SchoolParrot profil: https://www.schoolparrot.se/schools/fria-laeroverken-i-karlshamn-13416 

 

Fria Läroverken Karlstads SchoolParrot profil: https://www.schoolparrot.se/schools/fria-laeroverken-karlstad-13412 

 

Fria Läroverken Linköpings SchoolParrot profil: https://www.schoolparrot.se/schools/fria-laeroverken-linkoeping-13409 

 

Fria Läroverken Norrköpings SchoolParrot profil: https://www.schoolparrot.se/schools/fria-laeroverken-norrkoeping-13410 

 

Om Kunskapscompaniet.

En liten skola med hög trivsel och stor gemenskap - det är Kunskapscompaniets gymnasieskola! Plugga till ett yrke och börja jobba direkt efter gymnasiet, en bonus är att våra lokaler ligger vackert intill Eskilstunaån. 

Hos oss kan du välja mellan 3 olika program; bygg och anläggning, vård och omsorg samt fordon och transport. Hos oss på KC jobbar kompetenta lärare som hjälper dig att lyckas med studierna och ser till att du är väl förberedd och redo för arbetslivet när du är klar hos oss.  

Kunskapscompaniets SchoolParrot profil: 

https://www.schoolparrot.se/schools/kunskapscompaniets-gymnasium-i-eskilstuna-13071 

SchoolParrot är Sveriges största plattform för omdömen om skolor och utbildningar. Företaget etablerades under 2019 och har haft en stark tillväxt sedan dess. SchoolParrot har även expanderat till UK, Sydafrika och Nya Zeeland och fler länder är planerade. Varje månad har vi närmare 100 000 besök från vårdnadshavare och elever som läser och skapar omdömen om skolor. Sökande till skolor är mer benägna än tidigare att hitta "vad säger andra om skolan online?” Era blivande elever och vårdnadshavare använder redan SchoolParrot.