Bästa gymnasium i Malmö - Topplista 2021

SchoolParrot ger ut bästa gymnasium i Malmö baserat på vad eleverna tycker.
Bästa gymnasium i Malmö - Topplista 2021
Bästa gymnasium i Malmö - Topplista 2021

SchoolParrot har sammanställt topplista över på bästa gymnasieskolor i Malmö baserat på vad elever tycker. Sammanställningen är baserat på de skolor som har minst 10 omdömen i Malmö. 

SchoolParrrot är en omdömessida för skolor och här lämnar elever och vårdnadshavare omdömen om sina skolor så personer kan ta del av insikterna enkelt.

Viktigt att komma ihåg är att mängden omdömen också är avgörande. Att ha höga betyg men också många omdömen är ofta ett säkert kort till att du själv också kommer trivas!

Årets Malmö topplista 2021

1. ProCivitas Privata Gymnasium Malmö (40 omdömen)

2. S:t Petri skola (16 omdömen)

3. Bladins gymnasium (40 omdömen)

4. Malmö Borgarskola (156 omdömen)

5. Malmö Latinskola (55 omdömen)

6. Drottning Blankas Gymnasieskola Malmö Söderport (11 omdömen)

7. Cybergymnasiet Malmö (25 omdömen)

8. Universitetsholmens gymnasium (10 omdömen)

9. Pauliskolan (26 omdömen)

10. Thoren Business School Malmö (45 omdömen)

Listan baseras på minst 10 omdömen. Det finns flertalet gymnasieskolor som har strax under 10 omdömen och bra betyg. Kom ihåg det! Det kan också vara bra skolor men underlaget är för lite för vår topplista.

Vi vill också omnämna Malmö Borgarskola med hela 156 omdömen. Att hålla så högt betyg med så många omdömen är välförtjänt ett pris det med.
Även att nämna Procivitas Privata Gymnasium Malmö som också kvalar in högt på Topp 100 Sverige. Bladins Gymnasium på 3:e plats har mycket lovande och höga betyg med 40 omdömen. Alla på listan är värda ett grattis!